Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μόνο... 2-0 η Κέρκυρα!

Η Κέρκυρα πήρε ρεβάνς με... περίπατο (2-0) απέναντι στον ανύπαρκτο Αιγινιακό.

Μόνο οι φανέλες θύμιζαν Αιγινιακό στην αναμέτρηση της Κυριακής (04/05) στην Κέρκυρα. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας πραγματοποίησε τη χειρότερή της εμφάνιση στα μπαράζ ανόδου και ηττήθηκε... μόνο 2-0! Οι φιλοξενούμενοι έκαναν πολλά λάθη στην άμυνα, έχαναν διαρκώς μπάλες, έβγαλαν κόπωση στο παιχνίδι τους και μάλλον ευχαριστημένοι αποχωρούν από το νησί των Φαιάκων που το σκορ δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ατυχία να χάσουν μόλις στο 3ο λεπτό τον Κουτσόπουλο με τράβηγμα, αλλά αυτό δεν τους αποσυντόνισε. Αντίθετα, είχαν 4 τελικές στο πρώτο τέταρτο του αγώνα και «καθάρισαν» την υπόθεση - νίκη μέσα σε τέσσερα λεπτά. Πρωταγωνιστής ποιος άλλος; Ο Ζόραν Μπαλντοβαλίεφ. Ο πρώτος σκόρερ των «κυανέρυθρων» με κεφαλιά στο 28' και σουτ στο 31' εκτέλεσε τον Τόλιο και εξέθεσε την άμυνα του Αιγινιακού που δεν πατούσε καθόλου καλά στο γήπεδο. Η είσοδος των Μανζάνο, Ζούρκου δεν άλλαξε δραματικά το πρόσωπο των γηπεδούχων, με την Κέρκυρα να ρίχνει τον ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά να χάνει πολλές ευκαιρίες για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της!

Αξιοσημείωτο είναι πως ο Αιγινιακός απείλησε σοβαρά για πρώτη φορά στο ματς στο 77', με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς νίκη για 5ο διαδοχικό ματς και να μείνει πολύ πίσω σε ό,τι αφορά στη διεκδίκηση μίας εκ των τριών πρώτων θέσεων. Οι «κυανέρυθροι» από την άλλη πλευρά πέτυχαν τον στόχο τους. Επέστρεψαν στις επιτυχίες, διατηρήθηκαν σε τροχιά απευθείας ανόδου και έκαναν συντήρηση δυνάμεων ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Έτσι, πήραν άτυπη ρεβάνς για τις δύο ήττες που είχαν γνωρίσει στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Βλάχος, Βενέτης, Κουτσόπουλος (3' Γκόμες), Ραπτάκης, Μαραγκός, Καραδέμητρος, Ζορμπάς (46' Κρητικός), Σουάνης (77' Κόντος), Μπεριάν, Μπαλντοβαλίεφ.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Κωνσταντινίδης, Γιαζιτζόγλου (46' Ζούρκος), Δήμου, Σαμαράς, Δεμηρτζόγλου (35' Μανζάνο), Φαμπίνιο (74' Χατζής), Πέντα, Γεωργίου, Μπελόν, Κουτσοσπύρος.

Διαιτητής: Κύζας (Δράμας)

Βοηθοί: Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Απτόσογλου (Αθηνών)

Last modified onΚυριακή, 04 Μάιος 2014 17:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep