Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με Ανιέτε στα... ουράνια!

Μόνη πρώτη πλέον η Νίκη Βόλου που επικράτησε 2-1 του ΑΟ Χανιά, παρότι οι Κρητικοί ισοφάρισαν στο 89ο λεπτό με τον Λουκίνα. 

Το γκολ του Τζιώρα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα της Νίκης Βόλου, η οποία έπαιξε με την φωτιά, αφού δεν έκανε φάσεις και κοίταξε περισσότερο να κρατήσει το προβάδισμα στο σκορ απέναντι στον ΑΟ Χανιά. Αυτό παραλίγο να το πληρώσει, αφού ο τεχνικός της ομάδας των Χανιών, Μουράτ Σεροπιάν έκανε πιο επιθετικό το σχήμα, έδωσε ώθηση στους Κρητικούς και τελικά ο Γιάννης Λουκίνας ισοφάρισε στο 89ο λεπτό σε μια φάση που υπάρχει πιθανότατα οφσάιντ.

Τη λύση έδωσε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Ανιέτε που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από τα έντεκα βήματα σε χέρι που έκανε ο Χατζηησαΐας σε εκτέλεση κόρνερ στο 93ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει δεύτερο γκολ στο 51ο λεπτό, αλλά ο βοηθός έδειξε οφσάιντ σε μια φάση που ήταν οριακή.

Έπειτα από το αποτέλεσμα αυτό η Νίκη Βόλου πάτησε για πρώτη φορά στην κορυφή της βαθμολογίας των μπαράζ ανόδου και, μάλιστα, με διαφορά ενός πόντου από τους Ηρακλή Ψαχνών, Κέρκυρα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης):Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Γιώτας, Σοϊλέδης, Πινιέιρο, Σουλίδης (78' Ρονκάτο), Μανουσάκης (84' Γκότοβος), Ισαάκ (69' Μπιτσάκος), Ανιέτε, Τζιώρας.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Μανωλάς (71' Καμπλιώνας), Ζντράβκοβιτς, Χατζηησαΐας, Πιθαρούλης, Πότσι, Γκούμας (80' Λουκίνας), Πάγκαλος, Βασιλόγιαννης, Μαραγκουδάκης, Κοσταντίνοφ (56' Βαλλιάνος).

Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας)

Βοηθοί: Χουλιάρας, Πυλαρινός (Αιτ/νίας)

Last modified onΤετάρτη, 23 Απρίλιος 2014 20:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep