Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τρίποντο με... υπογλώσσια!

Ο Ηρακλής Ψαχνών υποχρεώσε (1-0) τον Ολυμπιακό Βόλου στην 3η διαδοχική ήττα, με τους Θεσσαλούς να χάνουν πέναλτι στο 96'!

Φινάλε γκραν γκινιόλ είχε το μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στα Ψαχνά μεταξύ του τοπικού Ηρακλή και του Ολυμπιακού Βόλου. Η ομάδα της Εύβοιας κλήθηκε να διευρύνει το αήττητο απέναντι στους «ερυθρόλευκους» που είχαν για πρώτη φορά στον πάγκο τους τον Νίκο Παντέλη και τα κατάφεραν, αφού χρειάστηκε και η βοήθεια της τύχης. Έτσι βρίσκεται πλέον έναν πόντο πίσω από την πρώτη θέση και πέταξε εκτός τριάδας τη θεσσαλική ομάδα!

Έπειτα από ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο ο Κρητικός στο 50' μόνος στην καρδιά της άμυνας άνοιξε το σκορ με πλασέ, με τον Παντέλη να ρισκάρει και να παίζει επιθετικά. Παρόλα αυτά μόνο ο Κομίνης γνωρίζει γιατί ακύρωσε το γκολ του Μελίσση στο 79' (προφανώς είδε επιθετικό φάουλ). Οι φιλοξενούμενοι είχαν εκνευρισμό στο παιχνίδι τους και τελικά στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων είδαν τον Κρητικό από... ωραίος να γίνεται μοιραίος για τους «πράσινους». Το χέρι του το είδε ο Κομίνης, αλλά ο Γκούρμα από την άσπρη βούλα έστειλε τη μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αθανασόπουλου, με τον παραβάτη να κάνει δικαιολογημένα τον σταυρό του.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Τζανής, Παλαιολόγος, Χ. Πατσατζόγλου, Τσιμότζι, Ντελέκος (46' Τσούτσης), Μπουμάλ (81' Νικολόπουλος), Μπακομήτρος, Γκμπαγκουιντί (76' Οχάντζα), Κρητικός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Νίκος Παντέλης): Γκίτκος, Μελίσσης, Αρβανίτης, Γιαλούσης, Καρράς, Κριστόμπαλ, Πινδώνης (60' Μπρέσκα), Ρόκας, Μόνχε (66' Κατσίκης), Ιωάννου (75' Νικολιάς), Γκούρμα.

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)

Βοηθοί: Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), Γουργιώτης (Φθιώτιδας)

Last modified onΤετάρτη, 23 Απρίλιος 2014 21:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep