Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σταμάτησε η... κατηφόρα του Γαζώρου

Ο Εθνικός νίκησε 3-1 εκτός έδρας τον Απόλλωνα 1926 και έκλεισε με τρίποντο τη σεζόν.

Από τέσσερις διαδοχικές ήττες προερχόταν ο Εθνικός Γαζώρου, αλλά απέναντι στον Απόλλωνα 1926 οι Σερραίοι φρόντισαν να δείξουν εκ νέου το καλό τους πρόσωπο. Επικράτησαν με 3-1 και ενώ οι Πόντιοι κλήθηκαν να ολοκληρώσουν το παιχνίδι με εννέα ποδοσφαιριστές, εξαιτίας των αποβολών των Πόποβιτς (79') και Καρατζιοβαλή (85').

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 9' με τον Πόποβιτς, με τον Γάζωρο να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 59' με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ακολούθησαν οι κόκκινες κάρτες για τους παίκτες των γηπεδούχων, μετά τις οποίες οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στη νίκη. Το 1-2 σημειώθηκε στο 86' με πέναλτι του Ναστέφσκι (κάτω από τα γκολπόστ κάθισε ο αμυντικός Κισκαμπάνης, καθώς ο Αλεξίου είχε ήδη πραγματοποιήσει τρεις αλλαγές), ενώ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σκοπιανός έγραψε το 1-3.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Αλέξης Αλεξίου): Καρατζιοβαλής, Τσερκέζος (46' Κισκαμπάνης), Ποζατζίδης, Μπερτέν, Μωυσίδης (75' Πιτσόκος), Τζανδάρης, Πόποβιτς, Μεσίνα (65' Αθανασιάδης), Ναλμπάντης, Πέλκας και Προβατίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Παπαθανασίου, Νύρλας (60' Ναστέφσκι), Κουκόλης, Μερεσιώτης, Χατζηδημητρίου, Νικολίτσας, Νατσιόπουλος (88' Σρντιτς), Μπαργκά (41' λ. τρ. Κωνσταντινίδης), Παπαβασιλείου, Σκέριαντς, Τσουβαλτσίδης.

Διαιτητής: Κοεμτζίδης (Πιερίας)
Βοηθοί: Λαφαντζής, Καραμπούλας (Πιερίας)

Last modified onΣάββατο, 29 Μάρτιος 2014 19:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep