Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Νίκη... στο ύψος της

Η Νίκη Βόλου δεν χαρίστηκε στην Αναγέννηση Καρδίτσας, επικράτησε 1-0 και τώρα βλέπει τα play off.

Σε ένα αρκετά νευρικό παιχνίδι, η Αναγέννηση Καρδίτσας ήταν εκείνη που ήθελε τους βαθμούς, ώστε με ενδεχόμενο στραβοπάτημα του Ηρακλή με την Ζάκυνθο, να έμπαινε στα μπαράζ. Μάλιστα, στα πρώτα λεπτά η ομάδα του Ιονίου είχε προηγηθεί στο σκορ στην Θεσσαλονίκη. Πριν το ημίχρονο, ο Γηραιός είχε γυρίσει το παιχνίδι και στον Βόλο το επίπεδο της αναμέτρησης δεν ήταν σε πολύ υψηλούς ρυθμούς.

Η Καρδίτσα πίεζε ψηλά, έψαχνε το γκολ και άφηνε χώρους στη Νίκη Βόλου που σε μια από τις κόντρα επιθέσεις το εκμεταλλεύθηκε με το πέναλτι που κέρδισε ο Ανιέτε από τον Σιαράβα και το έκανε γκολ με δεύτερη προσπάθεια στο 54ο λεπτό. Από εκεί και πέρα όλα είχαν τελειώσει, η Νίκη Βόλου κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς και να κάνει ακόμη μια νίκη ψυχολογίας για να μπει με τον καλύτερο τρόπο στα play off του πρωταθλήματος.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλέκος Βοσνιάδης): Αποστολίδης, Μπιτσάκος (91' Σουλίδης), Πινιέιρο, Γκότοβος, Παπαδόπουλος, Ακασού, Μπακάλης, Ρονκάτο (61' Μανουσάκης), Ανιέτε, Ισαάκ (73' Ζουλιώτης), Τζιώρας.

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Γκουγκούδης, Μίχος, Χατζηρίζος, Σάββας, Δημόπουλος (46' Ρόβας), Μαυριάς (71' Χλωρός), Γήτας (60' Υφαντής), Γεωργακόπουλος, Μπιτέλης, Μπουντούρης.

Διαιτητής: Ανδρονικίδης (Πειραιά)

Βοηθοί: Ζησιμόπουλος, Κοτζαμανίδης (Πειραιά)

Last modified onΣάββατο, 29 Μάρτιος 2014 17:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep