Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιτέλους... διπλό για Δόξα

Την πρώτη της νίκη (3-2) στην Κατερίνη σημείωσε η Δόξα Δράμας επί του Βατανιακού.

Η Δόξα Δράμας πήρε το εκτός έδρας τρίποντο, το οποίο ήρθε μετά από τουλάχιστον τρεις μήνες, όταν είχε επικρατήσει (2-1) της Αναγέννησης στα Γιαννιτσά. Βρέθηκε να χάνει στο πρώτο μέρος από το 3’, ωστόσο κατάφερε να το γυρίσει σε 2-1. Στο δεύτερο μέρος παρότι δέχθηκε την ισοφάριση, πέτυχε το νικητήριο τέρμα και πανηγύρισε την εκτός έδρας νίκη (3-2).

Εκρηκτικό πρώτο μέρος έγινε στην Κατερίνη, όπου στο πρώτο 12άλεπτο είχαν σημειωθεί τρία γκολ. Ο Βατανιακός άνοιξε το σκορ με τον Στούμπο στο 3’ για να ισοφαρίσει η Δόξα Δράμας με τον Μοσχάκη έπειτα από πάσα του Διαμαντόπουλου στο 9’. Τρία λεπτά αργότερα, οι «μαυραετοί» πήραν προβάδισμα με τους δύο παίκτες να αλλάζουν ρόλους. Ο Μοσχάκης ανέλαβε τον ρόλο του δημιουργού και ο Διαμαντόπουλος αυτόν του εκτελεστή. Με σουτ έκανε το 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στο δεύτερο μέρος, στο 67’ ο Μελισσόπουλος έφερε το ματς στα ίσα (2-2), όμως η Δόξα Δράμας αντέδρασε γρήγορα και τρία λεπτά αργότερα ο Διαμαντόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 3-2 υπέρ των φιλοξενούμενων.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Κουδουνάς, Κολαξίδης, Στούμπος, Γιαλαμίδης (76' Φουλίδης), Λαγδάρης, Ποτουρίδης, Βουτσιάς, Μπουζούκης, Μίλιτς, Γιαννούλης (63' Μελισσόπουλος), Γιαξής (85' Χαρίσης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Γιώργος Κουδούνης): Μένκα (46' Δαύκος), Γελαδάρης, Κίκοφ, Κάσσος, Ρούτσης, Μπουτζίκος, Διαμαντόπουλος, Σιάμπος, Χιντασέλι (67' Κυριακίδης), Μπέκα (85' Βλασόπουλος), Μοσχάκης.

Διαιτητής: Αγγελακόπουλος (Καρδίτσας)

Βοηθοί: Βαφειάδης, Διπλάρης (Καρδίτσας)

Last modified onΣάββατο, 29 Μάρτιος 2014 17:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep