Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Γιόρτασε με πεντάρα ο Αιγινιακός

Έπιασε 10άρι ο αήττητος στον δεύτερο γύρο Αιγινιακός, που γιόρτασε με πεντάρα (5-0) την Καβάλα.

Ο Αιγινιακός, ο οποίος είχε στήσει γιορτή πριν την έναρξη του ματς με την Καβάλα λόγω της συμμετοχής του στα play off, τελείωσε με τον πιο ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Παρέμεινε αήττητος σε όλο τον δεύτερο γύρο, και «γιόρτασε» την Καβάλα, της οποίας επικράτησε 5-0 χάρη σε χατ τρικ του Μανζάνο (2’, 59’, 65’) και από ένα τέρμα του Μπελόν (33’) και του Γκέσιου (61’).

Η ομάδα του Αιγινίου σημείωσε την 10η νίκη της στο δεύτερο γύρο. Εκμεταλλεύθηκε με τον καλύτερο τρόπο τα αμυντικά λάθη της Καβάλας, κυρίως στο δεύτερο μέρος στο διάστημα 59’ -65’ και κατέκτησε άνετο τρίποντο. Η Καβάλα προσπάθησε να απειλήσει και το έκανε αρκετές φορές, ωστόσο βρήκε μπροστά της έναν πολύ καλό Τόλιο.

Στο πρώτο μέρος, ο Αιγινιακός ήταν πιο ουσιαστικός. Ευτύχησε να ανοίξει το σκορ  με το καλημέρα της αναμέτρησης, μόλις στο 2’, με σκόρερ τον Μανζάνο και να κάνει δύο τα τέρματά του στο 33’ με τον Μπελόν. Η Καβάλα πίεζε για να πετύχει το γκολ, ωστόσο, ο Τόλιος είπε «όχι» στο σουτ του Καρλόπουλου (11’), την κεφαλιά του Πάλλα  (18’). Στο 43’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή στο φάουλ του Καρλόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αιγινιακός μπήκε δυνατά και σε περίπου ένα πεντάλεπτο εκμεταλλεύθηκε τα αμυντικά λάθη της Καβάλας και σημείωσε τρία τέρματα. Στο 59’  και στο 65’ με τον Μανζάνο και στο 61’ με τον Γκέσιο. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες με τον Πάλλα (74’, 84’).

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Δήμου, Καρλάο, Κωνσταντινίδης, Αχαλινόπουλος Λ. (50' Λιόλιος), Γεωργίου, Μπελόν (83' Γιαζιτζόγλου), Ζούρκος, Αχαλινόπουλος Κ. (50' Δεμηρτζόγλου), Μανζάνο, Γκέσιος.

ΚΑΒΑΛΑ (Μιχάλης Ιορδανίδης): Γιαννίκογλου, Ρεβυθόπουλος, Βαλεριάνος, Γκαρακλίδης (76' Δρίττας), Πόπτσης, Ντουτσαρίδης, Μαυρίδης, Καρλόπουλος, Πάλλας, Παπαργυρίου (89' Αλεξανδρής), Άρτσε (72' Σουαΐμπ).

Διαιτητής: Παπαγεωργίου (Άρτας)

Βοηθοί: Γεωργάρας (Άρτας), Διαμάντης (Σάμου)

Last modified onΣάββατο, 29 Μάρτιος 2014 17:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep