Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αντίο» με νίκη

Ο Δήμος Τζέκος είχε σκοράρει και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου εναντίον της Γλυφάδας Ο Δήμος Τζέκος είχε σκοράρει και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου εναντίον της Γλυφάδας

Ο Φωκικός κέρδισε 2-1 τη Γλυφάδα στο τελευταίο του παιχνίδι φέτος στην Αμφισσα.

Ο Φωκικός ολοκλήρωσε επιτυχημένα τις εντός έδρας υποχρεώσεις του για φέτος επικρατώντας 2-1 της Γλυφάδας. Το σκορ άνοιξε ο αρχηγός των γηπεδούχων Δήμος Τζέκος στο 29', ενώ το 2-0 έκανε στο 62' ο Ισπανός, Αλβαρεζ. Για τη μαχητική Γλυφάδα μείωσε στο 76' ο Βασίλης Ταμπάκης, επιστρέφοντας ως αντίπαλος στην Αμφισσα. Ο 27χρονος φορ, που κατάγεται από τη Φωκίδα, γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους της πρώην ομάδας του, ενώ η διοίκηση του έδωσε ανθοδέσμη πριν την έναρξη της αναμέτρησης, θέλοντας να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στον Φωκικό.

Ευχάριστο, ανοιχτό και δίχως σκοπιμότητες το παιχνίδι με τον Φωκικό να χάνει πέραν των γκολ ακόμη 4-5 καλές ευκαιρίες. Στο καλό θέαμα βοήθησε και η Γλυφάδα απειλώντας ουκ ολίγες φορές την εστία του Λανζάνο με χαρακτηριστικότερη το δοκάρι του Ταμπάκη στο 43'.
Ρεκόρ νικών στη Football League έχει σημειώσει ο Φωκικός φτάνοντας αισίως τις ένδεκα.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Συνθέσεις:
ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Λανζάνο, Ασίγκμπα, Καλαγκάνης, Άλλα, Πολυχρονάκης, Πεχλιβανόπουλος, Άλβαρεζ (90' Ζαχαρόπουλος), Ράντι (71' λ.τ. Λέσσι), Φράγκος, Τζέκος, Θέος (66' Γεωργουσόπουλος).
ΓΛΥΦΑΔΑ (Κυριάκος Μίχας): Διαμαντής, Μουστάκης (66' Μωρόγιωργας), Μαρκάκης, Διαμαντόπουλος, Τσακύρης, Ζώνας, Χριστόπουλος, Νίκου, Παιδάκης (60' Διγαλάκης), Ραχήμ, Ταμπάκης.

Last modified onΣάββατο, 22 Μάρτιος 2014 17:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep