Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Ισοπαλία... σαν νίκη για Παναιγιάλειο

Οι Αιγιώτες έμειναν στο 0-0 στον Ταύρο, αποτέλεσμα που τους χρήζει φαβορί για είσοδο στα πλέι οφ.

Ευνοημένος στη σκληρή μάχη που δίνεται για είσοδο στα πλέι οφ ο Παναιγιάλειος, ο οποίος στην αναμέτρηση του Ταύρου με τον Φωστήρα έμεινε στο 0-0 και με νίκη την τελευταία αγωνιστική επί της αδιάφορης βαθμολογικά Επισκοπής διασφαλίζει την τετράδα. Αντιθέτως, μετά την ισοπαλία του Ηρακλή Ψαχνών με την Καλλιθέα, ο Φωστήρας θέλει την τελευταία αγωνιστική μόνο νίκη σε βάρος της ομάδας της Εύβοιας για να μπει στα πλέι οφ.

Αναφορικά με το ματς, το παιχνίδι του Φωστήρα με τον Παναιγιάλειο ήταν μοιρασμένο. Και οι δύο ομάδες πρόσεξαν πολύ τα μετόπισθεν, καθώς ενδεχόμενη ήττα για κάποιον εκ των δύο θα ήταν καταστροφική. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, η οποία ωστόσο ήταν φλύαρη, καθώς μεγάλη φάση, δεν προέκυψε. Η πιο αξιοσημείωτη αυτή των Αιγιωτών στο πρώτο ημίχρονο, κατά την οποία ο Γιαννιώτης απέκρουσε το πολύ δυνατό σουτ του Αργυρόπουλου που βρέθηκε αφύλαχτος στην περιοχή της ομάδας του Ταύρου. Ο τεχνικός των γηπεδούχων Τζάκι Ματάισεν προτίμησε να μην κάνει τρίτη αλλαγή, καθώς έβλεπε ότι το ματς οδεύει σε ισοπαλία και το αντιμετώπισε συντηρητικά. Η τελευταία... ζαριά λοιπόν του Φωστήρα θα ριχτεί στο τελευταίο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, με τον Ηρακλή Ψαχνών στον Ταύρο.
Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Τζάκι Ματάισεν): Γιαννιώτης, Αχείμαστος, Τασουλής, Ρουγκάλας, Ζιαμπάρης, Γαρουφαλιάς, Κακαράς (65' Μουστόγιαννης), Τεγούσης, Μακρίδης (65' Γκίνο), Σεχολάρι, Λύρας.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Ακπαρίδης, Αργυρόπουλος (73' Παπαδόπουλος), Ατματσίδης, Κοιλιάρας (87' Σούλης), Γκοτσούλιας, Αγουρίδης, Σταμογιάννος, Ιωάννου, Μπουρλάκης. Σκαρτσίλας (77' Διαμαντόπουλος).

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)

Βοηθοί: Κεντζιόπουλος (Καστοριάς), Κοκμοτός (Ρεθύμνου)

Last modified onΣάββατο, 22 Μάρτιος 2014 21:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep