Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Φονέας» στον Πύργο!

Ο Φωστήρας νίκησε εκτός έδρας τον Πανηλειακό και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του για τα πλέι οφ.

Απίθανος Φωστήρας στον Πύργο. Η ομάδα του Ταύρου νίκησε 2-0 τον Πανηλειακό και βάζει ξανά... φωτιά στην υπόθεση τετράδα! Το σύνολο του Τζάκι Ματάισεν κατέκτησε ένα ακόμα τρίποντο, το ένατο στο 2014, χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Ρουγκάλας (11') και Εμέκα (38'). Οι Πυργιώτες, έχοντας χάσει πλέον κάθε ελπίδα για είσοδο στη ζώνη των μπαράζ, δεν είχαν το ίδιο πάθος συγκριτικά με τις προηγούμενες αναμετρήσεις τους και ύστερα από τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες, υπέστησαν ήττα. Είναι φανερό ότι πολλά αναφορικά με τα πλέι οφ θα κριθούν στο εντός έδρας παιχνίδι του Φωστήρα με τον Παναιγιάλειο, την προσεχή αγωνιστική.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παντέλης): Πίτκας, Ολίσε, Βοσκόπουλος, Λαλίν (65' Κωνσταντινίδης), Kαρασαλίδης, Σαραμαντάς, Αλτιπαρμακόφσκι, Βανγκέλι, Μπιτάνγκ (42' Φλίγκος), Πόνσε, Γαλανόπουλος (81' Χαλούλος).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Τζάκι Ματάισεν): Γιαννιώτης, Λύρας (88' Γ. Μπαστάνης), Κακαράς, Τεγούσης (90'+1' Μακρίδης), Εμέκα, Σμυρλής, Αχείμαστος, Ζιαμπάρης, Ρουγκάλας, Γαρουφαλιάς (70' Μουστόγιαννης), Τασουλής.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Πρέντζας (Δυτ. Αττικής), Λάμιας (Μεσσηνίας)

Last modified onΚυριακή, 16 Μάρτιος 2014 17:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep