Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Μπάχαλο στη Μαγούλα!

Με έξι ξένους η Καλλιθέα, αλλά χωρίς να παιχτεί παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Μαγούλας.

Ένα απίστευτο σκηνικό διαδραματίστηκε στο 62' του αγώνα Αστέρας Μαγούλας - Καλλιθέα (1-1), που λίγο έλειψε να στερήσει από τους φιλοξενούμενους τη δυνατότητα να διεκδικήσουν την άνοδο. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν στην Καλλιθέα και τονίζουν ότι δεν πρόκειται να τιμωρηθούν.

Συγκεκριμένα, ο Μαουαγιέ πέρασε στη θέση του Σταύρου στο 62', με αποτέλεσμα οι ξένοι στην ενδεκάδα της Καλλιθέας να είναι έξι! Ωστόσο, το ματς δεν συνεχίστηκε, γιατί ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ζήτησε να αλλάξει την αρχική επιλογή του Σίνισα Γκόγκιτς και έδωσε εντολή στον Μαουαγιέ να μην βγει εκτός. Ματς δεν παίχτηκε, υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή και ένταση, με τη φιλοξενούμενη ομάδα να καταλαβαίνει το λάθος και να περνά στη θέση του Γκαλάν τον Χαϊκάλη. Σύμφωνα με τους φιλοξενούμενους, στο φύλλο αγώνα φαίνονται και οι δύο αλλαγές να έχουν γίνει στο 66'. Για τον λόγο αυτό δεν ανησυχούν σχετικά με πιθανή ένσταση από πλευράς Μαγούλας. 

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς προηγήθηκαν στο 8' με πέναλτι του Μαρτίνεθ που είχε κερδίσει ο Κοτίτσας από τον Παγώνη. Ωστόσο, η απάντηση ήταν άμεση, με τον Ρόχας να τροφοδοτεί τον Γκαλάν στο 10' με εκτέλεση φάουλ και τον Αργεντινό να διαμορφώνει το 1-1 με κεφαλιά.

Δεδομένου ότι αμφότεροι ήθελαν το τρίποντο, η αναμέτρηση άνοιξε, με τους γκολκίπερ των δύο ομάδων να σώζουν σε αρκετές περιπτώσεις την εστία τους και να είναι εκείνοι που εν τέλει κράτησαν την καταδικαστική ισοπαλία. Μάλιστα, ο Κασμερίδης είχε ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις στο ενεργητικό του σε προσπάθειες των Μαουαγιέ, Χαϊκάλη, οι οποίοι δημιούργησαν πολλούς κινδύνους από τη στιμή που πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Δήμος Ρόκας): Κασμερίδης, Κοτίτσας (77' Σαμαρόπουλος), Νόνης, Στρατομήτρος, Τριάντος, Κορνελάτος, Αντωνόπουλος, Μαρτίνεθ, Κανελλόπουλος, Ίβιτς, Δωματάς (69' Έβερετ, 91' Πέρελμαν).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σίνισα Γκόγκιτς): Λυμπερόπουλος, Μουσταφίδης, Μπριλάκης, Πίκολο, Παγώνης, Ρουσάκης, Εμβέλε (85' Μιχαλόπουλος), Σταύρου (62' Μαουαγιέ), Φαγιέ, Ρόχας, Γκαλάν (66' Χαϊκάλης).

Last modified onΚυριακή, 16 Μάρτιος 2014 19:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep