Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θρίαμβος Ψαχνών στο Αίγιο!

Ο Ηρακλής Ψαχνών συνέτριψε 3-0 εκτός έδρας τον Παναιγιάλειο!

Απίστευτο διπλό του Ηρακλή Ψαχνών επί του Παναιγιάλειου. Η ομάδα της Εύβοιας ήταν ουσιαστική, ήξερε τι ζητούσε στο γήπεδο και υποχρέωσε σε ήττα τους Αιγιώτες, οι οποίοι προέρχονταν από τέσσερις σερί νίκες. Σκόρερ για το συγκρότημα του Θωμά Γράφα οι Οχάντζα (2΄) και Τσιμόντζι (61', 85'), αποτέλεσμα που σκορπά χαμόγελα και ικανοποίηση και ενώ το πρωτάθλημα θέλει δύο αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί.

Ο Παναιγιάλειος δεν βρέθηκε σε καλή μέρα, τα ατού του ήταν όλα μπλοκαρισμένα, αλλά παρά την ήττα διατηρείται στην τέταρτη θέση, καθώς στην ισοβαθμία με τον Φωστήρα είναι μέχρι στιγμής από πάνω.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Σανδραβέλης (35' λ. τρ. Σταμογιάννος), Γκοτσούλιας, Ιωάννου, Ακπαρίδης (69' Σκαρτσίλας), Νάστος, Κοιλιάρας, Αργυρόπουλος (61' Κατσικοκέρης), Μπούνας, Μπουρλάκης, Ατματσίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Τζανής, Καλαϊτζίδης (59' λ. τρ. Μπακομήτρος), Παλαιολόγος, Τσιμόντζι, Πατσατζόγλου, Μπουμάλ, Κρητικός, Τσούτσης (76' Νικολόπουλος), Οχάντζα (81' Γκεμίσης).

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Καραλής, Σιαμέτης (Ηπείρου)

Last modified onΚυριακή, 16 Μάρτιος 2014 17:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep