Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιστροφή με τεσσάρα η Κέρκυρα

Επιστροφή στις εντός έδρας νίκες για την Κέρκυρα, που επικράτησε 4-1 της Καβάλας.

Οι Φαίακες ήθελαν να επιστρέψουν στα εντός έδρας θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Ηρακλή στο «σπίτι» της και το διπλό και επεισοδιακό παιχνίδι στη Ζάκυνθο και το κατάφεραν. Όχι μόνο επιβλήθηκαν 4-1 της Καβάλας, αλλά... έτριψαν τα χέρια τους από ικανοποίηση με την ιδανική επιστροφή του Αλέξανδρου Κόντου μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Η Κέρκυρα άνοιξε το σκορ με γκολ του Καραδέμητρου στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο μέρος, στο 66’και 80’, ο Αλέξανδρος Κόντος σημείωσε δύο προσωπικά τέρματα πραγματοποιώντας ιδανικό ντεμπούτο με την επιστροφή του. Η Καβάλα μείωσε σε 3-1 με τον Μαυρίδη στο 84’ , όμως ο Γεωργακόπουλος πρόσθεσε το... κερασάκι στην τούρτα με σουτ, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι δύο ομάδες. Στο 88’ ο Βαλεριάνος και στο 90+1 ο Σουάνης αντίκρισαν τη δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Μαραγκός, Καραγιαννίδης, Βενέτης, Ζορμπάς, Σουάνης, Καραδέμητρος (70' Κρητικός), Γκόμες, Τσαουσάι (63' Κόντος), Κουτσόπουλος, Σίκιμιτς (77' Γεωργακόπουλος).

ΚΑΒΑΛΑ (Μιχάλης Ιορδανίδης): Γιαννίκογλου, Ντουτσαρίδης (78' Σουάιμπ), Καζαντζίδης (70' Παπαδόπουλος), Γκαρακλίδης, Παπαργυρίου, Πόπτσης, Άρτσε (63' Μαυρίδης), Βαλεριάνος, Κουρέλας, Πάλλας, Ρεβυθόπουλος.

Διαιτητής: Σφακιανάκης (Αθηνών)

Βοηθοί: Κουτσόγιαννος (Αθηνών), Γεωργάκης (Ηπείρου)

Last modified onΚυριακή, 16 Μάρτιος 2014 17:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep