Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καρδίτσα ικανή για όλα

Η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας και έδειξε πως έχει την δυναμική να κοντράρει κάθε αντίπαλο.

Σε ένα παιχνίδι που επέστρεψαν οι οργανωμένοι οπαδοί της, η Αναγέννηση Καρδίτσας είχε πάθος και θέληση σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και τελικά πήρε αυτό που άξιζε. Η πίεση που υπήρχε προς την εστία της Κέρκυρας ήταν αρκετά μεγάλη, έκαναν φάσεις και προσπάθειες στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και είχαν λύσεις για τις αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων.

Με κύριους εκφραστές των επιθέσεων τον Χατζηρίζο και τον Μπουντούρη οι γηπεδούχοι δημιούργησαν προβλήματα στην Κέρκυρα, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο Γκουγκούδης από τα πλάγια. Παραφωνία, αν και πήρε πολλές προσπάθειες ήταν ο Τιμόνοφ, ενώ το κέντρο της ομάδας βελτιώθηκε μετά την είσοδο του Γήτα που πέρασε περισσότερες μπαλιές.

Το γκολ της νίκης ήρθε από τον Μπουντούρη στο 59ο λεπτό, ο οποίος με κεφαλιά μέσα από την περιοχή εκμεταλλεύθηκε την σέντρα του Χατζηρίζου που χτύπησε και στον Παρασκευαΐδη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο τέλος υπήρξαν πολλά νεύρα από τους παίκτες των δύο ομάδων για κάποιες δυνατές διεκδικήσεις, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μία σπουδαία νίκη και την ομάδα του Ιονίου να γνωρίζουν την πρώτη τους ήττα έπειτα από τις 25 Νοεμβρίου!

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σιαράβας, Σάββας, Χατζηρίζος, Ρόβας, Οικονόμου, Αναστασόπουλος, Μίχος, Γκουγκούδης, Μπουντούρης, Γεωργακόπουλος (70' Χλωρός), Τιμόνοφ (52' Γήτας).

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Βενέτης (11' Ραπτάκης), Παρασκευαΐδης, Ζορμπάς, Σουάνης, Καραδέμητρος (61' Ναγιάρ), Γκόμες, Μπεριάν (46' Σίκιμιτς), Μπαλντοβαλίεφ, Ανδρεόπουλος, Κουτσόπουλος.

ΔIAIATHTHΣ: Παπαγεωργίου (Αθηνών)

Βοηθοί: Χαρίτος, Χριστουδούλου (Αθηνών)

Media

Last modified onΔευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2014 19:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep