Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Με τον συνήθη ύποπτο!

Ο Αχαρναϊκός νίκησε 1-0 τη Γλυφάδα στην Καισαριανή, χάρη στο γκολ του Νεόφυτου στο 52'.

Τρίποντο που του επιτρέπει να είναι πιο ήρεμος σε ό,τι αφορά στο θέμα της παραμονής στη Football League εξασφάλισε ο Αχαρναϊκός. Η ομάδα του Μενιδίου είχε άκαρπη υπεροχή στο πρώτο μέρος του αγώνα στην Καισαριανή, με τη Γλυφάδα να στέκεται καλά και να μην απειλείται ιδιαίτερα.

Στο δεύτερο μισό οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο επιθετικά και σκόραραν με τον... συνήθη ύποπτο για φέτος, Νεόφυτο, στο 52'. Η κόκκινη που δέχτηκε ο Δημακάκος έκοψε τη... φόρα της Γλυφάδας για την ισοφάριση. Πάντως δεν το έβαλαν κάτω οι γηπεδούχοι και όποτε αυτό κατέστη εφικτό βγήκαν μπροστά για να ισοφαρίσουν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να υπάρξουν κενοί χώροι στην άμυνα και ο Αχαρναϊκός να βγει εύκολα στην κόντρα. Νεόφυτος και Ιορδανίδης (2) είχαν δοκάρια, αλλά το 0-1 έμεινε έως το τέλος.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΓΛΥΦΑΔΑ (Κυριάκος Μίχας): Πασάι, Αρκουμάνης, Δημακάκος, Ζώνας, Μουστάκης, Δωροβίνης, Μάλκα, Κατσαμακίδης (57' Τσακύρης), Ταμπάκης (89' Μαρκάκης), Ραχίμ, Παιδάκης (73' Μπότης).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Μωυσιάδης, Ιορδανίδης, Νιάρος, Αθανασίου, Ντάλλας (48' Γουέλκαμ), Προβατίδης, Σκούφαλης (68' Ντος Σάντος), Νεόφυτος, Παραράς, Ντε Πάουλα (76' Χριστόπουλος).

Last modified onΔευτέρα, 10 Φεβρουάριος 2014 21:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep