Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στο πόδι... του Κυριάκου

Ο Πανηλειακός επικράτησε 3-1 του Φωκικού με δύο γκολ και μια ασίστ του Τάσου Κυριάκου που έκανε τα πάντα στο ματς.

Ο Πανηλειακός δεν μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στην αναμέτρηση, δυσκολεύθηκε να βρει διαδρόμους για να σπάσει την άμυνα του Φωκικού, αλλά η λύση ήρθε σε λάθος των αμυντικών των φιλοξενούμενων μετά από κόρνερ του Κυριάκου. Ο Σιμονιάν προσπάθησε να μαρκάρει τον Φλίγκο, τον έριξε κάτω και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι που έκανε γκολ ο Τάσος Κυριάκος στο 37ο λεπτό.

Στην επόμενη φάση, η σέντρα από αριστερά του Κυριάκου έφερε τον Κοτσώνη στο κέντρο της άμυνας του Φωκικού και με κεφαλιά, αφού πήδηξε πιο ψηλά από όλους την έστειλε στα δίχτυα στο 39ο λεπτό.

Το προβάδισμα του Πανηλειακού αμφισβήτησε ο Φράγκος στο 64ο λεπτό με σουτ από κοντά μετά την απόκρουση του Πίτκα στην προσπάθεια του Γεωργουσόπουλου. Ο Τάσος Κυριάκος, όμως, πάλι είχε την λύση και με ωραίο χτύπημα φάουλ που ξεγέλασε και τον τερματοφύλακα της ομάδας της Άμφισσας έγραψε το τελικό 3-1 στο 79ο λεπτό.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παντέλης): Πίτκας, Κοτσώνης, Φλίγκος, Βοσκόπουλος, Μπιτάνγκ (66' Πάνσε), Βανγέλι (50' Κωνσταντινίδης), Λαμπρόπουλος, Λαλίν, Κυριάκος (90' Γανωτής), Γαλανόπουλος, Ολίσε.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Λανζάνο, Σιμονιάν, Άλλα, Λέσσι, Πεχλιβανόπουλος, Σκαρίμπας (82' Ζαχαρόπουλος), Άλβαρεζ (86' Πολυχρονάκης), Τζέκος, Ράντι, Φράγκος, Γεωργουσόπουλος (88' Κοτσόκολος). Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας) Βοηθοί: Στόικος (Κέρκυρας), Μεσσήνης (Αχαΐας)

Last modified onΣάββατο, 08 Φεβρουάριος 2014 17:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep