Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ισόπαλο ντέρμπι με φωνές!

Ολυμπιακός Βόλου και Παναχαϊκή έμειναν ισόπαλοι 1-1, σε ένα ματς που απέκτησε άγρια ομορφιά στο φινάλε.

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό Βόλου και Παναχαϊκή στο ΕΑΚ. Καμία από τις δύο πλευρές δεν κλείστηκε στα καρέ της και δημιουργήθηκαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Το σκορ άνοιξε στο 11' ο Βιγιαφάνε, για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια ο Γκούρμα, στο 35'. Σε αντίθεση με άλλα ματς, αυτή τη φορά οι «ερυθρόλευκοι» δεν έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης, με αποτέλεσμα να περιοριστούν στο ισόπαλο αποτέλεσμα. Από την άλλη οι Αχαιοί δεν δείλιασαν να βγουν μπροστά και να απειλήσουν την εστία του Γκίτκου. Βέβαια, έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Γκράνα, θεωρώντας τον υπαίτιο για το γεγονός ότι εντέλει δεν ήταν εκείνοι οι νικητές.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Μανουέλ Ρόκα): Γκίτκος, Καρράς, Αρβανίτης, Μελίσσης, Κατσιαρός, Πινδώνης, Κριστόμπαλ (51' Καπετάνος), Κατσίκης (67' Δεινόπαπας), Νικολιάς, Μπρέσκα (80' Ιωάννου), Γκούρμα.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Λαμπάκης, Σπίνουλας, Χιντζίδης, Βαγγελόπουλος, Κωστόπουλος, Φατιόν, Στεργίδης (69' Ντα Κόστα), Πάτιο, Βιγιαφάνε, Λίτσης (55' Κοντογουλίδης), Μπαλού (79' Φούφουλας).

Διαιτητής: Γκράνας (Ξάνθης)
Βοηθοί: Χατζημωυσιάδης, Εμπλιούκ (Ξάνθης)

Last modified onΣάββατο, 08 Φεβρουάριος 2014 18:28

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep