Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Την εκτέλεσε ο Κυριάκος

Ο Πανηλειακός νίκησε 1-0 την Καλλιθέα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κυριάκου, στο 89'.

Το καλύτερο το φύλαγε για το το τέλος ο Πανηλειακός, ο οποίος ένα λεπτό πριν από την κανονική διάρκεια του αγώνα με την Καλλιθέα, βρήκε δίχτυα, με τον Κυριάκο, και κατέκτησε το τρίποντο σε βάρος της Καλλιθέας. Ο πρώην «κυανόλευκος» εκτέλεσε φάουλ, δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Λυμπερόπουλο και «μαχαίρωσε» την αθηναϊκή ομάδα στο φινάλε. Ντεμπούτο με το δεξί για τον Νίκο Παντέλη στον πάγκο των Πυργιωτών, που πήραν την τρίτη σερί νίκη τους στη Football League. Αντίθετα η Καλλιθέα υπέστη τη δεύτερη σερί ήττα της, ενώ αγνοεί εδώ και τρεις αγώνες τη χαρά του τριπόντου. Αξιοσημείωτο ότι λίγο προτού μπει το γκολ του Πανηλειακού, η Καλλιθέα είχε μείνει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πίκολο. περίπου 1000 φίλοι των «ερυθρόλευκων» είδα το ματς, που διεξήχθη κάτω από συνεχή βροχόπτωση.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παντέλης): Πίτκας, Κοτσώνης, Φλίγκος, Βοσκόπουλος, Λιόσης, Λαμπρόπουλος, Λαλίν (75' Αλτιπαρμακόφσκι), Κυριάκος (90' Κωνσταντινίδης), Γαλανόπουλος, Πόνσε (58' Μπιτάνγκ), Βανγκέλι.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Κριστόφ Βαζέχα): Λυμπερόπουλος, Αρναρέλης (58' Μιχαλόπουλος), Γκαλάν, Παγώνης, Ρουσάκης, Φαγιέ, Καραλής, Χριστοφιλέας, Μπριλάκης, Πίκολο, Εμβέλε (75' Σταύρου).

Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Νικολακάκης (Ηρακλείου), Παπαδήμας (Αχαΐας)

Last modified onΚυριακή, 26 Ιανουάριος 2014 19:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep