Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ζάχορα στόρι...

Ο... εκτελεστής του Ηρακλή Ντάριο Ζάχορα Ο... εκτελεστής του Ηρακλή Ντάριο Ζάχορα

Με γκολ του Κροάτη ο Ηρακλής πέρασε (1-0) από τα Γιαννιτσά.

Ο Ηρακλής διεύρυνε στα εννιά παιχνίδια το αήττητο σερί του στο πρωτάθλημα (οχτώ νίκες, μία ισοπαλία) κερδίζοντας 1-0 στα Γιαννιτσά την τοπική Αναγέννηση. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Ντάριο Ζάχορα, που ήταν εκφραστής της συντριπτικής πλειονότητας των επιθετικών ενεργειών του Γηραιού. Πέρα από το νικητήριο γκολ (έφτασε τα επτά φέτος) στο 44', είχε δοκάρι στο 33' και ακόμη τρεις σπουδαίες ευκαιρίες (15', 19', 84'). Στον αντίποδα, τα Γιαννιτσά αν και με 13 παίκτες στην αποστολή, το πάλεψαν φιλότιμα και θα μπορούσαν στο 90' να «κλέψουν» τον βαθμό σε μία περίεργη φάση, όπου η μπάλα προσέκρουσε δύο φορές στο δοκάρι της εστίας του Κολίτσι. Παρόλα αυτά ο Ηρακλής στάθηκε τυχερός και δεν πλήρωσε την αβλεψία του να καθαρίσει το ματς και ενώ έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 75', όταν ο Μπαξεβάνος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Συνθέσεις
ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Θανάσης Δημόπουλος): Χατζιλάρι, Λαμπάκης, Κουρούπης, Χατζόγλου, Κάρταλ, Ιβανίδης, Μπαξεβάνος, Λυσίτσας, Σιδηρόπουλος, Σάρρος, Χατζηστεφάνου.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Γκιγέρμο Όγιος): Κολίτσι, Παπαστεριανός, Ιντζόγλου, Κοντοδήμος, Σαββίδης, Λίμα, Μπάμπα, Σιατραβάνης (83' Ματσούκας), Πουρτουλίδης, Ζάχορα (89' Σαράφογλου), Τσιλιανίδης (83' Χιονίδης).

 

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Last modified onΚυριακή, 26 Ιανουάριος 2014 21:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep