Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Ηρακλή... ανάβασις»

Δεύτερη διαδοχική νίκη (1-0) αυτή τη φορά επί του Απόλλωνα και άνοδος στην βαθμολογία για τον Γηραιό που πήρε τρεις ουσιαστικούς βαθμούς.

Ο Ηρακλής μπήκε αποφασισμένος στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα, εκμεταλλεύθηκε τα κενά στην άμυνα των γηπεδούχων και κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς χάρη σε ένα γκολ του Γιάρολιμ. Νωρίτερα είχε χάσει αρκετές ευκαιρίες, ενώ στο πρώτο ημίχρονο είχε σωθεί από το λάθος κοντρόλ του Πέλκα που δεν βρήκε την μπάλα μόνος με τον Κηπουρό για να την στείλει στα δίχτυα.

Η αναμέτρηση δεν είχε πολλές καλές φάσεις, επικράτησε η δύναμη στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο ο Ηρακλής έβαλε την μπάλα κάτω και τελικά έφτασε στη νίκη με το γκολ του Γιάρολιμ. Ο Γηραιός τελείωσε την αναμέτρηση με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Τάι που εκτέλεσε φάουλ ενώ ο διαιτητής είχε δείξει πως πρέπει να περιμένει το σφύριγμα του.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 (Ανδρέας Παντζιαράς): Καρατζιοβαλής, Πιτσόκος, Αλμπάνης, Κισκαμπάνης, Μανουσαρίδης, Μωυσίδης, Παρμαξίδης, Βέργος (81' Γκουγκουλιάς), Πέλκας (68' Δρόσος), Αθανασιάδης, Ναλμπάντης (87' Ορφανός).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γκιγέρμο Όγιος): Κηπουρός, Μπάμπα, Πουρτουλίδης (75' Τσιλιανίδης), Κοντέων, Γιάρολιμ (88' Ιντζόγλου), Ζάχορα, Μπουκουβάλας, Παπαστεριανός, Τάι, Κοντοδήμος, Λίμα (52' Ονουάτσι).

Last modified onΔευτέρα, 02 Δεκέμβριος 2013 16:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep