Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αφεντικό στα Επτάνησα και όχι μόνο...

Η Κέρκυρα πήρε (1-0) το επτανησιακό ντέρμπι με τη Ζάκυνθο και εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα στο Βόρειο όμιλο.

Επειτα από δύο σερί ήττες η Κέρκυρα επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας 1-0 της αξιόμαχης Ζακύνθου. Ανώτεροι οι Φαίακες καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έχασαν πολλές ευκαιρίες, μεταξύ των οποίων και ένα δοκάρι (50') σε φάουλ του Ζορμπά, πριν τελικά βρουν το γκολ-λύτρωση στο 72' με τον Κουτσόπουλο. Καθοριστική εξάλλου η συμβολή του γκολκίπερ Βροντάρα, καθώς έβγαλε τετ α τετ του Οττα στο 59', στη μοναδική κλασική ευκαιρία των φιλοξενούμενων, που αν είχαν προηγηθεί σε εκείνο το σημείο το παιχνίδι θα έπαιρνε διαφορετική τροπή. Για τη Ζάκυνθο αυτή ήταν η πρώτη ήττα μετά από δύο σερί νίκες και πέμπτη σε έξι εξόδους από το νησί. Αντίθετα η Κέρκυρα έφτασε τις οχτώ νίκες και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τη γκέλα της Νίκης, αυξάνοντας τη διαφορά της από τη δεύτερη θέση στους τέσσερις βαθμούς.

Συνθέσεις:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Βρονταράς, Βλάχος, Παρασκευαϊδης, Ζορμπάς, Σουάνης, Ραπτάκης, Ανδρεόπουλος, Σίμιτς (46' Κόντος), Γυφτοκώστας (61' Καραδέμητρος), Κουτσόπουλος, Γεωργακόπουλος (65' Μπαλντοβαλίεφ).

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζιανλούκα Κολονέλο): Ξενοδόχοφ, Στασινόπουλος, Μπίρης, Αποστόλου, Φωτιάς, Τορεζάνι, Οικονόμου, Πέττας, Κυριακίδης (29' λ.τ. Σκαθαρούδης), Οττα, Σολφερίνο (86' Κουνσόλο).

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το live

Last modified onΚυριακή, 01 Δεκέμβριος 2013 18:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep