Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Νίκη ουσίας ο Γάζωρος

Η Δόξα είχε περισσότερες φάσεις, πίεσε, αλλά ο Εθνικός Γαζώρου ήταν αυτός που πήρε το τρίποντο (1-0) με τον Ναστέφσκι.

Σε μια αναμέτρηση που ήταν αρκετά ανοικτή, με μοιρασμένη κατοχή και στην οποία η Δόξα Δράμας δημιούργησε ευκαιρίες για να προηγηθεί, ο Εθνικός Γαζώρου ήταν τελικά αυτός που πήρε το τρίποντο και αναρριχήθηκε 3ος!. Στάθηκε αρκετή η φάση του 67ου λεπτού, όταν από εκτέλεση κόρνερ και την παρεμβολή του Τζούριτς η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ναστέφσκι την έστειλε με τακουνάκι στα δίχτυα.

Οι δύο ομάδες έκαναν καλές ευκαιρίες για να σημειώσουν γκολ και οι γηπεδούχοι στάθηκαν περισσότερο τυχεροί, αλλά και ικανοί. Οι παίκτες της Δόξας το προσπάθησαν με σουτ έξω από την περιοχή, αλλά και πάσες στην πλάτη της άμυνας, ενώ μετά το 1-0 πίεσαν ακόμη περισσότερο. Η πιο σημαντική στιγμή ήταν το σουτ του Ρούτση στο 29ο λεπτό που χτύπησε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού και έφυγε άουτ, ενώ και ο Μουδούρογλου δημιούργησε πολλούς κινδύνους όταν μπήκε. Πιο νωρίς, αυτό ήταν υπόθεση του Στόικου, ή του Ετόφ.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ 

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Μάκης Κατσαβάκης): Μέλκα, Μερεσιώτης, Δέντσας, Τζούριτς, Χατζηδημητρίου, Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος (89' Σ. Κωνσταντινίδης), Γαϊδαρτζής, Τσουβαλτσίδης, Σκέριαντς (90+3' Κωφοκώτσιος), Ναστέφσκι (78' Κοσμίδης).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Δαύκος, Κάσσος (81' Διαμαντόπουλος), Στόικος, Ρούτσης, Βλασόπουλος (70' Μουδούρογλου), Μπουτζίκος, Μιλένκοβιτς, Θεοδωρέλης, Μπέκα, Χιντασέλι (70' Αμανατίδης), Ετόφ.

Last modified onΣάββατο, 30 Νοέμβριος 2013 20:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep