Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Τους «βόλεψε» η ισοπαλία

Στο 0-0 έμειναν Αστέρας Μαγούλας και Ηρακλής Ψαχνών σε μια αναμέτρηση με δύναμη, πάθος, αλλά ελάχιστες καλές φάσεις.

Ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, κράτησε περισσότερο την μπάλα, αλλά δεν είχε τις λύσεις για να δημιουργήσει φάσεις και να περάσει μπαλιές στην περιοχή του Αστέρα Μαγούλας. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι είχαν στο μυαλό τους να κρατήσουν καλά στην άμυνα και να ψάξουν το γκολ στις αντεπιθέσεις. Οι μπαλιές στον κενό χώρο δημιούργησαν κάποια προβλήματα στους φιλοξενούμενους, αλλά δεν υπήρξαν φάσεις που να χρειάστηκε η αντίδραση του τερματοφύλακα της ομάδας της Εύβοιας.

Το παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Ελευσίνας είχε πολλά σκληρά φάουλ, φωνές στο γήπεδο και στην εξέδρα, αλλά στο φινάλε όλοι έδωσαν τα χέρια μεταξύ τους μετά το 0-0. Ο Ηρακλής Ψαχνών κράτησε την παράδοση που τον θέλει να μην έχει κερδίσει καμία ομάδα της Δυτικής Αττικής για την Football League και η πρώτη επαγγελματική κόντρα του Αντώνη Πριόνα με την πρώην του ομάδα δεν έβγαλε νικητή.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Αντώνης Πριόνας): Κασμερίδης, Σαμαρόπουλος (62' Αλμίρ Μπρίτο), Πολίτης (57' Κορνελάτος), Νόνης, Στρατομήτρος, Τριάντος, Κοτίτσας, Στρατάκης, Δημητριάδης, Γκόγκας (73' Ντιέγκο), Ασλανίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Θωμάς Γράφας): Αθανασόπουλος, Παλαιολόγος, Νικολόπουλος, Μπακομήτρος, Τζανής (76' Λάμπρου), Γκεμίσης, Κοιλιάρας (66' Ντελέκος), Τσιμότζι, Τσούτσης (84' Επιτροπάκης), Κρητικός, Γκμπαγκουιντί.

Last modified onΣάββατο, 30 Νοέμβριος 2013 19:00

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep