Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χαρούμενοι που δεν έχασαν...

Δόξα Δράμας και Αιγινιακός έμειναν στο 0-0, σε ένα ματς που δεν είχε πολλές φάσεις και γρήγορο ρυθμό στο μεγαλύτερο μέρος του.

Η Δόξα Δράμας και ο Αιγινιακός δεν κατάφεραν να δημιοουργήσουν αρκετούς κινδύνους, ούτε να δώσουν θέαμα στους 1.300 φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο των Μαυραετών για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Η Δόξα είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δέχθηκε κάποιες αντεπιθέσεις από την πλευρά των Κατερινιωτών και προσπάθησε κυρίως στο τελευταίο εικοσάλεπτο να πιέσει περισσότερο τον αντίπαλό της, χωρίς να σημειώσει γκολ.

Η «λευκή» ισοπαλία άφησε, έτσι, ικανοποιημένους αμφότερους, καθώς ούτε η Δόξα Δράμας, ούτε ο Αιγινιακός εκμεταλλεύτηκαν τις λιγοστές ευκαιρίες που τους παρουσιάσυηκαν. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Δαύκος, Στεργιανός, Γελαδάρης, Μιλένκοβιτς, Λιαπάκης, Κίκοφ, Ρούτσης (76' λ.τ. Στόικος), Ετόφ, Χιντασέλι (62' Αμανατίδης), Κυριακίδης (46' Κάσσος), Μουδούρογλου

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Δήμου, Σάμαράς, Γεωργίου, Πετκάκης, Φάμπιο, Χατζής (57' Κιβρακίδης), Τσουρλίνοφ, Πέντα, Μιτρόφ (57' Φερνάντες), Μιλόσκοβιτς (72' Καρακατσάνης).

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Κελάζογλου, Γούτας (Χαλκιδικής)

Last modified onΚυριακή, 03 Νοέμβριος 2013 17:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep