Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Το... κάστρο της Ζακύνθου

Με ένα γκολ στην αρχή και ένα στο φινάλε η Ζάκυνθος επικράτησε 2-0 του Βατανιακού.

Πριν την έναρξη του πρωταθλήματος πολλοί ήθελαν τη Ζάκυνθο να εξελίσσεται σε... κομπάρσο στον βόρειο όμιλο. Ωστόσο, η ομάδα του Ιονίου έχει καταφέρει, τουλάχιστον εντός έδρας, να είναι αχτύπητη και την Κυριακή (03/11) πανηγύρισε την 3η νίκη της σε ισάριθμα ματς. Αυτή τη φορά οι «κυανοκίτρινοι» έκαμψαν την αντίσταση του Βατανιακού με 2-0 χάρη σε γκολ στην αρχή και στο φινάλε του αγώνα!

Μόλις στο 1ο λεπτό ο Όττα με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για τους νησιώτες, ενώ στο 43' οι Κατερινιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα με τον Ποτουρίδη, αλλά ο Τορεζάνι έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βατανιακός προσπάθησε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, αλλά στο 87' ο Νομικός με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0. Στις καθυστερήσεις, μάλιστα, η Ζάκυνθος θα μπορούσε να κάνει το 3-0, αλλά ο Σολφερίνο έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι σε εκτέλεση πέναλτι που είχε κερδίσει ο Τορεζάνι.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζιανλούκα Κολονέλο): Ξενοδόχοφ (46' Όντο), Νομικός, Φωτιάς, Οικονόμου, Νικολόπουλος, Πετράκος, Κυριακίδης, Τσερκετάνι (75' Πέρελμαν), Τορεζάνι, Όττα (82' Κουνσόλο), Σολφερίνο.

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Κουδουνάς, Κωτσιόπουλος (87' Φουλίδης), Γιαπιτζής, Νταντάμης, Μπουζούκης (46' Κυπαρίσσης), Μίλιεβιτς (29' λ.τ. Καθάριος), Λαζαρίδης, Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Κουλίδης, Ζαγοριανός.

Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας)

Last modified onΤετάρτη, 06 Νοέμβριος 2013 01:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep