Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η Μαγούλα την πρόκριση

Ο Αστέρας νίκησε 2-1 την Επισκοπή και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Έστω και χωρίς την παρουσία του κόσμου του, ο Αστέρας Μαγούλας νίκησε 2-1 στην έδρα του την Επισκοπή, προκρίθηκε στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου και πλέον θα βρει μπροστά του τον Λεβαδειακό. Οι παίκτες του Αντώνη Πριόνα μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον Καπουράνη (67'), ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Μαρτίνεζ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.
Οι Ρεθυμνιώτες του Κώστα Ανυφαντάκη ξαναμπήκαν στο παιχνίδι στο 82', όταν ο Γκονζάλες από την άσπρη βούλα μείωσε σε 2-1. Το πέναλτι που κέρδισε ο Σουμπασάκης σε σπρώξιμο από αμυντικό του Αστέρα στο 80’. Τελικά οι γηπεδούχοι κράτησαν το υπέρ τους προβάδισμα και έφτασαν στην επικράτηση, παρότι οι Κρητικοί είχαν ευκαιρίες για γκολ με τους Δελήμπαση (23'), Γκονζάλες (39'), Μαρτσάκη (68') και Πουλάκη (76').

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Α. ΠΡΙΟΝΑΣ): Κασμερίδης, Στρατομήτρος, Νόνης, Πολίτης, Κοτίτσας, Καπουράνης, Πινέιρο (88’ Μαρίνου), Κάστρο, Μαρτίνεζ (76’ Αντωνόπουλος), Έβερετ, Δημητριάδης (80’ Γκόγκας).

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Κ. ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ): Κελαϊδής, Μανουσάκης, Βιδάλης, Βουρβαχάκης, Σπαθάρας, Δελήμπασης (73’ Πουλάκης), Γκονζάλες, Σουμπασάκης, Σεληνιωτάκης, Ντιαλό (λ. τρ. 61' Μαρτσάκης), Τάντιτς (17' λ. τρ.Ανωγειαννάκης).

Διαιτητής: Κοσικίδης (Αθηνών) Βοηθοί: Αργυρός, Γιαννουγλίδης (Αθηνών)

Last modified onΚυριακή, 15 Σεπτέμβριος 2013 20:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep