Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ανώτερος ο ΑΟΧ

Ο ΑΟ Χανιά πέρασε με 2-1 από τα Μέγαρα και βρέθηκε στους «32», εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης.

Τον Αστέρα Τρίπολης περιμένει στη φάση των «32» του Κυπέλλου ο ΑΟ Χανιά. Οι Κρητικοί πήραν δίκαια το εισιτήριο στα Μέγαρα, επικρατώντας 2-1 του Βύζαντα, ενώ έχασαν ευκαιρίες να διευρύνουν τη νίκη τους. Στο 25’ ο Μανωλάς έβαλε σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους και παρά την ισοφάριση από τον Σταμόγιαννο στο 49’, ο Τσάτσος με εκτέλεση φάουλ στο 52’ χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Στο 58’ ο σκόρερ των γηπεδούχων, Σταμόγιαννος αποβλήθηκε για θέατρο και ο Μπουντόπουλος στο 74’ και το 89’ είδε τις προσπάθειές του να καταλήγουν στο δοκάρι. Το 2-1 υπέρ του ΑΟΧ έμεινε μέχρι το τέλος και πλέον η κρητική ομάδα θα βρει αντίπαλό της τον Αστέρα Τρίπολης σε διπλούς αγώνες.

Βύζας Μεγάρων: Λούκιτς, Δημόπουλος (69’ Ζάρκος), Μανδύλης, Παπαευθυμίου, Μπέλερι, Σπανός (80’ Τσακιράκης), Μαζιώτης Ιερ., Μαζιώτης Αλ., Σταμόγιαννος, Αρναρέλης, Γιάντριτς.

ΑΟΧ: Θεοδωρόπουλος, Παγώνης, Χατζηησαϊας, Παπατζίκος, Μανωλάς, Πότσι (54’ Τσατσαρής), Πυθαρούλης, Τσάτσος, Πάγκαλος, Μπουντόπουλος (90+1’ Γωνιωτάκης), Λουκίνας (66’ Σαντριάς).

Last modified onΔευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2013 00:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep