Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Και τώρα οι δυο τους!

Ο Παναιτωλικός νίκησε 2-0 τον Ηρακλή, έπιασε τον Ολυμπιακό Βόλου και πλέον τον περιμένει στο Αγρίνιο!

Το εκπληκτικό γκολ του Χρήστου Κουτσοσπύρου στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Ηρακλή έβαλε τις βάσεις για τη νίκη του Παναιτωλικού, ο οποίος θα μπορούσε να είχε σημειώσει και άλλο γκολ μέχρι την ανάπαυλα. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρξε ποδόσφαιρο επιπέδου και ο «Γηραιός» προσπάθησε να αντιδράσει, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει σε σημαντικές ευκαιρίες.

Η ομάδα του Αγρινίου είχε αρκετό άγχος μέχρι τις καθυστερήσεις, οπότε ο Καμαρά σφράγισε την πολύ καλή του εμφάνιση (είχε την ασίστ στο γκολ του Κουτσοσπύρου) με ένα γκολ που ήρθε έπειτα από εκπληκτική προσπάθεια και ωραίο τελείωμα. Δικαιολογημένο, λοιπόν, το παραλήρημα των οπαδών στο κατάμεστο γήπεδο του Παναιτωλικού...

Τα «καναρίνια» με το τρίποντο αυτό έπιασαν τον Ολυμπιακό Βόλου στην 1η θέση και πλέον «κλειδί» ανόδου είναι η εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (09/06) με τους «ερυθρόλευκους». Όσο για τον Ηρακλή; Απέδειξε ότι δεν μπορούσε να διεκδικήσει τίποτα περισσότερο... Έμεινε τέσσερις πόντους μακριά από την 1η θέση και βλέπει το όνειρο της ανόδου να σβήνει. Τα πράγματα, βέβαια, θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα για τον Γηραιό, εάν ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδιζε στο θεσσαλικό ντέρμπι. Όπως και να έχουν τα πράγματα, οι Θεσσαλονικείς είναι υποχρεωμένοι να νικήσουν τη Νίκη Βόλου για να διατηρήσουν ελπίδες.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Μπακάκης, Μελισσάς, Κούσας, Δάρλας (72' Iωάννου), Τζούνιορ, Σφακιανάκης, Σίσιτς, Μπελόν (88' Μουμίν), Καμαρά, Κουτσοσπύρος (76' Φαβάλι).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Βάντερσον, Λόπεθ, Σαββίδης, Βαγγελόπουλος, Τσερκέζος, Φερνάντες, Ουκάρ, Στεφανίδης, Σιατραβάνης (85' Γεωργίου), Ισαάκ (55' Χιονίδης), Σαράφογλου(66' Κιρόφσκι).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός Βόλου 5

2. Παναιτωλικός 5

3. Νίκη Βόλου 2

4. Ηρακλής 1

Last modified onΤετάρτη, 05 Ιούνιος 2013 22:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep