Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Φρέναρε τον Ολυμπιακό η Νίκη

Η τρίτη φετινή ισοπαλία (1-1) Ολυμπιακού Βόλου - Νίκης Βόλου έβαλε φωτιά στα play off.

Τελικά το θεσσαλικό ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής των play off απασχόλησε περισσότερο με όσα διαδραματίστηκαν πριν την έναρξή του, παρά με αυτά που έγιναν στον αγωνιστικό χώρο. Οι περίπου 8.000 οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου προσπάθησαν να δώσουν την ώθηση... της πρωτιάς στην ομάδα τους και ο Μπρέσκα στο 19' έδειξε τον δρόμο, όμως η παράδοση που ήθελε τις δύο ομάδες να μένουν στην ισοπαλία στις φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις συνεχίστηκε... Εξάλλου, μόνο το πρώτο ημίχρονο είχε συγκινήσεις (2 γκολ, 1 χαμένο πέναλτι), ενώ στο δεύτερο μόνο μπάλα δεν παίχτηκε λόγω των διαδοχικών διακοπών στη ροή του αγώνα.

Ο Κυριάκος στο 36' έφερε το ματς στα ίσα και στο 42' ο Βούρας απέκρουσε τη μπάλα σε εκτέλεση πέναλτι του Γιενγκά και κράτησε το 1-1. Ανατροπή του Σολάκη από τον Βέρτζο, πάντως, δεν υπήρχε... Μοναδική αξιόλογη στιγμή στο δεύτερο 45λεπτο το τετ α τετ Πινδώνη - Βούρα, με νικητή τον τελευταίο. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν την ευκαιρία να κάνουν το άλμα απευθείας ανόδου και απέκτησαν συγκάτοικο στην κορυφή τον Παναιτωλικό, ενώ η Νίκη Βόλου βρίσκεται μεν πίσω τρεις πόντους, αλλά παραμένει πάντα στο παιχνίδι...

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Πετκάκης, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Γκότοβος, Μπολάτι (60' Ανιέτε), Πινδώνης, Ολίσε, Μπρέσκα, Γιενγκά (89' Ναντάγια), Σολάκης (90' Ογκουνσότο).

Νίκη Βόλου (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Βούρας, Ψιάνος, Παπαδόπουλος, Βέρτζος, Σαμαράς, Χατζής, Κυριάκος, Παππάς (61' Τάντιτς), Σκούφαλης (85' Ριζογιάννης), Πουρτουλίδης, Λαλίν (76' Φλίγκος).

Περισσότερα σε λίγο...

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιακός Βόλου 5

2. Παναιτωλικός 5

3. Νίκη Βόλου 2

4. Ηρακλής 1

 

Last modified onΠέμπτη, 06 Ιούνιος 2013 01:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep