Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Περίπατο… τριάδας ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής επικράτησε 3-1 στο... κυανόλευκο «Ν. Σαράφης» και έκανε νέο άλμα απευθείας ανόδου.

Ο «Γηραιός» έδειξε ότι στο σημείο που έχει φτάσει δεν είναι διατεθειμένος να «αυτοκτονήσει». Το απόγευμα της Τετάρτης (15/05), λοιπόν, πήρε ώθηση από περίπου 2.000 οπαδούς του και με… περίπατο (3-1) κατέκτησε το 6ο διαδοχικό τρίποντο απέναντι στην υποβιβασμένη Αναγέννηση Επανομής.

Στο 23’ ο Σιατραβάνης άνοιξε το σκορ και στο 32’ ο Νατσούρας διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους. Ο Σιατραβάνης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 69’, ενώ οι γηπεδούχοι σημείωσαν το γκολ της τιμής στο 78’ με τον Παπατζίκο και παραβίασαν την εστία του Χουάντερσον για πρώτη φορά έπειτα από 641 λεπτά!

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Νίκος Σακελλαρίδης): Μαλαμής, Νταντάμης, Τζόσουα Σίλβα (62' Δραγανίδης), Κάρταλ, Μωυσίδης (69’ Κουκουλέκης), Σαμουηλίδης, Παπατζίκος, Μπαλασάς, Τζανδάρης, Αναστασίου, Κουλίδης (82΄Κεφαλάς).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Βαγγελόπουλος, Νατσούρας, Τσερκέζος, Λόπεθ, Παληγεώργος Γ. (25' Νταντίδης), Τάι, Σουλίδης (75' Στεφανίδης), Γεωργίου (46' Ισαάκ), Σιατραβάνης, Κιρόφσκι.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

ΕΠΑΝΟΜΗ: Λίνα Τσιούλα

Last modified onΤετάρτη, 15 Μάιος 2013 19:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep