Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έργο ανόδου στο Παγκρήτιο

Ο Εργοτέλης νίκησε 1-0 τον Εθνικό Γαζώρου στο Παγκρήτιο και διατηρήθηκε σε τροχιά απευθείας ανόδου.

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον Εργοτέλη, μετά την ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Ηρακλείου κατέκτησε το τρίποντο σε βάρος του Εθνικού Γαζώρου, έστω κι αν υπήρχαν στιγμές που θα μπορούσε να ισοφαριστεί. Βέβαια οι «κιτρινόμαυροι» έπαιξαν καλύτερα από τους Σερραίους και αν ήταν περισσότερο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια, δεν θα έφταναν τόσο αγχωτικά στην επικράτηση. Σκόρερ για τους Ηρακλειώτες ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, στο 19'. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν τίποτα να χάσουν και έπαιξαν ελεύθερα. Πλέον οι Κρητικοί στρέφουν την προσοχή στους τρεις «τελικούς» που απομένουν, με Παναχαϊκή, Θρασύβουλο και Νίκη Βόλου.

Η ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σ. Λαμπράκης-Β. Πλεσίτης): Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Μπουχαλάκης, Γκαντιάγκα, Χρυσοφάκης (63' Χαντί), Ζαχόρα (70' Δωματάς), Βερπακόφσκις και Χαλκιαδάκης (86' Ουέλινγκτον).
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Π. Διλμπέρης): Παπαθανασίου, Παπάζογλου, Μερεσιώτης, Κουκόλης, Κατσαβάκης (68' Καπίας), Ομπέντ, Μαχαιρούδης, Διαμαντίδης, Κωνσταντινίδης Β., Αγγελακάς (66' Γαϊδαρτζής), Χαριτίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βαλιώτης (Λάρισας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τσακνάκης (Λάρισας), Κασσαβέτης (Δυτ. Αττικής)

Last modified onΤετάρτη, 15 Μάιος 2013 20:10

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep