Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

H ναυμαχία δεν έβγαλε νικητή

Καβάλα και Εργοτέλης έμειναν στο 0-0, με τους γηπεδούχους να χάνουν έδαφος από την επτάδα και τους Κρητικούς να μένουν 2οι.

Τις προσδοκίες για ντέρμπι επιβεβαίωσαν την Κυριακή (24/03) το απόγευμα στο «Ανθή Καραγιάννη» η Καβάλα και ο Εργοτέλης. Σε ένα ματς με εκατέρωθεν ευκαιρίες και παρουσία περίπου 2.000 οπαδών οι δύο ομάδες έδειξαν ότι ήθελαν πολύ το τρίποντο, αλλα τελικά έμειναν στο 0-0. Έτσι, ο μεν ΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει την επτάδα, ενώ η ομάδα του Ηρακλείου έμεινε ένα πόντο πίσω από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα.

Το κακό για την Καβάλα ήταν ότι ο… απείθαρχος Ν’ Ντιαγιέ είδε την κόκκινη κάρτα στις καθυστερήσεις. Από τον Εργοτέλη ξεχώρισε ο γκολκίπερ Αθανασίου με τις εντυπωσιακές του επεμβάσεις και ο Γιοβάνοβιτς στο κέντρο της άμυνας.

ΚΑΒΑΛΑ (Νίκος Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Τριποτσέρης, Καλαγκάνης, Παγώνης, Κάργας (63' Ντόσης), Ντουτσαρίδης, Παπαδόπουλος (84' Κούτεφ), Χλωρός (63' Ντος Σάντος), Μαραγκός, Πάτο, Ν' Ντιαγιέ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Αθανασίου, Γιοβάνοβιτς, Πίτσος, Τζανακάκης, Ουέλινγκτον, Κοζορώνης, Χαντί (66' Μπουχαλάκης), Ρομάνο, Πλουσής, Ζαχόρα (66' Χαλκιαδάκης), Λαμπίν (76' Ευαγγέλου).

Διαιτητής: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Η. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Πεντζερετζής (Κιλκίς)

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 24 Μάρτιος 2013 17:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep