Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Μανία με την κορυφή

Ο Απόλλων μετά τη Δράμα πέρασε και από το Καυτανζόγλειο (1-0 τον Ηρακλή) και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League.

Η ομάδα του Απόλλωνα γλίτωσε από τον αιφνιδιασμό στα πρώτα λεπτά του αγώνα και στη συνέχεια πήρε την πρωτοβουλία για να φτάσει στο γκολ με τον Μιχάλη Μανιά. Στα πρώτα 45 λεπτά οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και έχασαν ευκαιρίες για να σημειώσουν και δεύτερο γκολ. Ο Ηρακλής το μόνο που κατάφερε ήταν να πιέσει στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και να χάσει την καλύτερή του ευκαιρία με την σέντρα σουτ του Λόπεθ που μετά την παρέμβαση του Γουμάγια πήγε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι οπαδοί του Γηραιού αποδοκίμασαν τους ποδοσφαιριστές τους και είχαν παράπονα για το πάθος που έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και την έλειψη ηρεμίας και σωστής ανάπτυξης. Στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου δεν υπήρξε δράση, οι φάσεις ήταν ελάχιστες και έγιναν αρκετές σκληρές μονομαχίες ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

H ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Γιάννης Χατζηνικολάου): Χουάντερσον, Σαββίδης, Βαγγελόπουλος, Χ. Παληγεώργος, Λόπεθ, Ντατίδης, Ουκάρ, Τάι (46' Ισαάκ), Σουλίδης, Σιατραβάνης (60' Βούτσιας, 73' Χιονίδης), Κιρόφσκι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Χιντζίδης, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Ρόβας, Καμαρά, Φαρινόλα (85' Κωνσταντίνου), Τσιλιγκίρης (89' Διαμάντης), Κατσίκης (77' Λεοντίου), Μανιάς.

Last modified onΣάββατο, 23 Μάρτιος 2013 20:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep