Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με το ίδιο νόμισμα…

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε 1-0 του Εθνικού Γαζώρου στο ντέρμπι των Σερρών και πήρε άτυπη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου.

Στην πρώτη μεταξύ τους μάχη στις 11 Νοεμβρίου ο νεοφώτιστος Εθνικός Γαζώρου ήταν αυτός που είχε κάνει την έκπληξη και είχε επικρατήσει ως τυπικά φιλοξενούμενος 1-0 του Πανσερραϊκού. Τέσσερις μήνες μετά ήταν η σειρά των… πληγωμένων «λιονταριών» να «απαντήσουν». Οι «ερυθρόλευκοι» των οικονομικών προβλημάτων και της διοικητικής αβεβαιότητας επικράτησαν 1-0, χαμογέλασαν ξανά και σκαρφάλωσαν – έστω προσωρινά – στην 4η θέση, παίρνοντας κουράγιο για τη συνέχεια.

Στο πρώτο ημίχρονο ακυρώθηκε γκολ του Σωτήρη Κωνσταντινίδη ως οφσάιντ, με τους περίπου 2.000 φιλάθλους να παρακολουθούν ένα ανοικτό παιχνίδι με αρκετές φάσεις.

Στο δεύτερο 45λεπτο, όμως η είσοδος των Σίμιτς, Τσούτση άλλαξε τα δεδομένα. Ο πρώτο στο 73' είχε σουτ στο δοκάρι και επτά λεπτά μετά ο δεύτερος έφτιαξε τη φάση από την οποία προήλθε και το νικητήριο γκολ. Συγκεκριμένα, ανάγκασε με σουτ τον Βαλσαμάκη σε απομάκρυνση και ο Μερεσιώτης στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του! Έτσι, ο Εθνικός Γαζώρου έμεινε για ένατο ματς χωρίς νίκη και έχασε έναν ακόμα ποδοσφαριστή (Χαριτίδη) τραυματία...

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βαλσαμάκης, Χαριτίδης (64' Μαχαιρούδης), Γεωργιάδης, Κατσαβάκης, Μερεσιώτης, Γαϊδαρτζής (56' Γκόγκας), Ναλμπάντης, Κοσμίδης (74' Ομπέντ), Σαββίδης, Κωνσταντινίδης Σ., Καπίας.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Τριανταφύλλου Δαμ., Παντελιάδης, Παρασκευαϊδης, Μπριλάκης, Τσιμίκας (72' Στεφανίδης), Τριανταφύλλου Κ., Ντα Κόστα (60' Σίμιτς), Γκουγκουλιάς, Κόντος, Τοντόροφ (60' Τσούτσης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευαγγέλου (Αθηνών)

ΒΟΗΘΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗ: Χριστοδούλου, Μπαμπάς (Αθηνών)

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 24 Μάρτιος 2013 13:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep