Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

Ένα βήμα ακόμη

Ο Απόλλων Σμύρνης πήρε τη νίκη με 2-0 επί του Πιερικού και συνεχίζει την πορεία του για την επιστροφή του στην μεγάλη κατηγορία.

Η Ελαφρά Ταξιαρχία στο πρώτο ημίχρονο βρήκε μπροστά της τον Βασιλειάδη, ο οποίος με πέντε πολύ καλές αποκρούσεις σταμάτησε κάθε επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, ο 28χρονος τερματοφύλακας εξελίχθηκε σε μοιραίο για την ομάδα του και από το λάθος του άνοιξε ο δρόμος για τη νίκη του Απόλλωνα.

Σε λάθος κοντρόλ, του έφυγε η μπάλα, την κέρδισε ο Μανιάς και ο τερματοφύλακας του Πιερικού πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια. Ο Κατσίκης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 53', ο Απόλλων είχε πλέον το προβάδισμα και το δεύτερο γκολ έμοιαζε τυπική υπόθεση, με τον Μανιά να πανηγυρίζει το 10ο τέρμα του στο 73'.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Γουμάγιας, Χατζηζήσης (65' Κωνσταντίνου), Χιντζίδης, Κύργιας, Ιασωνίδης, Ρόβας (72' Καμαρά), Κατσίκης, Λεοντίου (82' Καραδέμητρος), Μανιάς, Φαρινόλα, Τσιλιγκίρης

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Φοιρός): Βασιλειάδης, Γιαζιτζόγλου, Μπελόσεβιτς, Ιορδανίδης, Ντόικιτς, Καθάριος (80' Παπατόλιος), Αποστολίδης, Ελευθεριάδης, Ντάνι (76' Μανίκας), Φαμπίνιο, Πολίτης (55' Παπατολίκας)

Last modified onΚυριακή, 17 Μάρτιος 2013 19:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep