Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

Γκολ αγνοείται...

Η Καλλιθέα έμεινε στο 0-0 με τη Δόξα και συμπλήρωσε πέντε σερί ματς χωρίς γκολ και νίκη.

Για ακόμη ένα ματς, πέμπτο κατά σειρά η Καλλιθέα δεν μπόρεσε να σκοράρει και μοιραία έμεινε στο 0-0 με τη Δόξα Δράμας. Οι παίκτες του Λύσσανδρου Γεωργαμλή είχαν δύο κλασικές ευκαιρίες, ένα δοκάρι με τον Ατματσίδη και ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ με τον Ντακόλ. Και η Δόξα όμως από την πλευρά της δεν αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο, διεκδίκησε ένα γκολ και δημιούργησε κάποιες προϋποθέσεις για να το πετύχει. Η κυριότερη φάση για τους Δραμινούς ήρθε στο 78' με τον Ρούσεφ να πλασάρει χλιαρά από το ύψος του πέναλτι και τον Μιχελή να μπλοκάρει σταθερά.

Η ομάδα του κ. Τζαναβάρα έμεινε για 9ο διαδοχικό παιχνίδι αήττητη, ενώ στα τελευταία πέντε έχει μόλις ένα γκολ παθητικό.

Τραγικός και πάλι ο αγωνιστικός χώρος στο «Γρ. Λαμπράκης» (τον επιβάρυνε και η βροχή) δεν βοήθησε στο να παιχτεί ποιοτικό ποδόσφαιρο, ωστόσο οι δύο ομάδες κατέβαλλαν φιλότιμες προσπάθειες και το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό.

Οι συνθέσεις:

Καλλιθέα (Λύσσανδρος Γεωργαμλής): Μιχελής, Φαγιέ (86' λ.τ. Φουτσίνι), Αρβανίτης, Θεολόγου, Μουσταφίδης, Ντακόλ, Βιγιαρέχο, Τρεκαρίτσι (81' Σταύρου), Καλτσάς, Ατματσίδης (68' Μασούκας), Μαρουκάκης.

Πάγκος: Κατσούλης, Δρόσος, Ματσούκας, Σταύρου, Φουτσίνι, Χριστοφιλέας, Κατσικογιάννης.

Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Μπαλής (53' Τότο), Ταραλίδης, Καμινιώτης, Ιντζόγλου, Σοϊλέδης (82' λ.τ. Περπερίδης), Στόικος, Στεργιανός, Μπάρος, Μιλένκοβιτς, Ρούσεφ (84' Κάσσος).

Πάγκος: Ξενοδόχοφ, Τότο, Πουλάκος, Μουδούρογλου, Κάσσος, Περπερίδης, Χιντασέλι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ανούσος (Λακωνίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Παλαμιδάς (Λακωνίας), Πολυχρονιάδης (Ανατ. Αττικής)

4ος: Ρατσιάτος (Αργολίδας)

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το φιλμ του αγώνα όπως το κατέγραψε λεπτό προς λεπτό το FL News.

Last modified onΚυριακή, 17 Φεβρουάριος 2013 20:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep