Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τσακωμένη με τη νίκη…

Η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να νικήσει (0-0) ούτε τον Πιερικό.

Με τη θηλιά του πιθανού υποβιβασμού να παραμένει σφιχτή συνεχίζει την πορεία της στο πρωτάθλημα η Παναχαϊκή. Οι Αχαιοί αν και μετρούσαν επιστροφές και περισσότερες λύσεις στη γραμμή κρούσης, τελικά έμειναν στο 0-0 με τον Πιερικό και παραμένουν κοντά στην επικίνδυνη ζώνη.

Παρουσία ελάχιστων οπαδών, δείγμα της απογοήτευσης που υπάρχει, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 17’ με τον Ιορδανίδη, ενώ τα πράγματα για τους γηπεδούχους έγιναν πολύ πιο δύσκολα στο 29’ όταν αποβλήθηκε ο Τέλλος για χτύπημα εκτός φάσης στον Φαμπίνιο. Η Παναχαϊκή έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο 44’ με τον Βασιλειάδη να σώζει την εστία του σε σουτ του Βασιλαντωνόπουλου και στο 67’ ο Φατιόν είδε τη μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο σε δυνατό σουτ. Από το 78’ έπαιξε και ο Πιερικός με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Καθάριου.

Για τους Κατερινιώτες ο πόντος, πάντως, ήταν κέρδος, καθώς διατήρησαν το αήττητο με τον Γιώργο Φοιρό στον πάγκο για δεύτερο διαδοχικό ματς.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Γιώργος Κούτσης): Ανδρούτσος, Τέλλος, Λίτσης (32’ Βοσκόπουλος), Βάντερσον, Σπίνουλας, Φατιόν, Καραμανλής, Βασιλαντωνόπουλος, Παμπόε (75’ Κωνσταντινίδης), Κοκκίνης, Ν’ Τζιοντό (55’ Γκούρτσας).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Φοιρός): Βασιλειάδης, Γιαζίζογλου (75’ Σεχολάρι), Ιορδανίδης (61’ Παπατόλιος), Νίκου, Αποστολίδης, Φάμπιο, Μανίκας (88’ Ίτσιος), Μπελόσεβιτς, Ελευθεριάδης, Καθάριος, Ντόκιτς.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 17 Φεβρουάριος 2013 18:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep