Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με κρητική ψυχή!

Οι απλήρωτοι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη με εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησαν 4-1 της Αναγέννησης Γιαννιτσών.

Η ψυχή των κιτρινόμαυρων μίλησε το απόγευμα της Κυριακής (06/01) στο Παγκρήτιο, εκεί όπου οι απλήρωτοι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη ήταν εντυπωσιακοί στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Ανέτρεψαν το σε βάρος τους σκορ, επικράτησαν 4-1 και βρέθηκαν μόνοι στην κορυφή!
Στο 10’ ο Χατζόγλου με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, αλλά οι γηπεδούχοι στο 50’ έφεραν το ματς στα ίσα με τον Πίτσο και πέντε λεπτά μετά ο Μπουχαλάκης έκανε το 2-1. Στο 82’ ο Χαντί «καθάρισε» το τρίποντο για τον Εργοτέλη και στις καθυστερήσεις ο Ζαχόρα διαμόρφωσε το 4-1.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Αθανασίου, Τζανακάκης, Γεωργίου (39' Δασκαλάκης, 76' Κοζορώνης), Πίτσος, Σαρρής, Μπουχαλάκης, Γκαντιάγκα, Ρομάνο, Ζαχόρα, Χρυσοφάκης (46' Ευαγγέλου), Χαντί.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Νίκος Παναγιωτίδης): Λαμπάκης, Σερέτης (90+3' Κυριακίδης), Καρπαθάκης, Χατζόγλου, Μπουτζίκος, Σπαθάρας, Τσιάμης (67’ Χαρμάνας), Γιογιός (75' Σιδηρόπουλος), Ντατίδης, Στεργίδης, Καρακάσογλου.

Θυμηθείτε τη LIVE εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 06 Ιανουάριος 2013 17:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep