Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αναβολή λόγω...ανέμων

1 1

Το ματς Θρασύβουλος - Εθνικός Γαζώρου θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (07/01, 15:00).

Οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν στη Φυλή δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του αγώνα της 15ης αγωνιστικής μεταξύ του Θρασύβουλου και του Εθνικού Γαζώρου. Ο διαιτητής Κάμπαξης αποφάσισε ότι δεν ήταν δυνατό να παιχτεί ποδόσφαιρο και έτσι οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν τη Δευτέρα (07/01), την ίδια ώρα (15:00).

Ο διαιτητής της αναμέτρησης, έβγαλε τις δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο η μπάλα δεν έμενε σταθερή σε κανένα σημείο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει η σέντρα.
Στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής αναφέρει οριστική αναβολή της αναμέτρησης για αύριο Δευτέρα 7/1 την ίδια ώρα (15.00) λόγω έντονου αέρα και γιατί η μπάλα έφευγε στα ελεύθερα λακτίσματα. Σε περίπτωση που η αναμέτρηση δεν μπορεί να διεξαχθεί ούτε την Δευτέρα, τότε θα οριστεί νέα ημερομηνία από την αρμόδια αρχή εντός 15 ημερών.

 

Οι συνθέσεις με τις οποίες θα ξεκινούσαν οι δύο ομάδες:

Θρασύβουλος: Σταυριανός, Βασιλείου, Σύρος, Αρκουμάνης, Μπακάλης, Σκόνδρας, Πλαβούκος, Τζιωρτζιόπουλος, Πάνος, Σερέπας, Καλαμιώτης

Εθνικός Γαζώρου: Βαλσαμάκης, Κοσμίδης, Νύρλος, Κατσαβάκης, Καπίας, Σαββίδης, Ναλμπάντης, Αλεξάντροβιτς, Κωνσταντινίδης, Γκόγκας, Μαχαιρούδης

 

Last modified onΚυριακή, 06 Ιανουάριος 2013 16:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep