Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ματ στους Αργοναύτες

Η Δόξα Δράμας δεν κλείστηκε όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο και έφυγε με το τρίποντο (2-1) από την Καβάλα.

Ματς με πολύ κακή διαιτησία, επεισόδια στο ημίχρονο μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων και ανατροπές έγινε στην Καβάλα. Ο ΑΟΚ «πλήρωσε» την απουσία ενός γκολτζή και παρότι στο 41' προηγήθηκε με πέναλτι του Ενσαλίβα και έπαιξε με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Κοντέων κατάφερε να χάσει το ματς!

Η Δόξα δεν κλείστηκε παρά το αριθμητικό μειονέκτημα. Εφερε το ματς στα ίσα με τον Ρούσεφ και πήρε το πολύτιμο «διπλό» με τον Κάπελ στο 73', απέναντι σε μία Καβάλα που δημιούργησε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και είχε δοκάρι με τον Οξύζογλου. Αρνήθηκε πέναλτι στους φιλοξενούμενους ο Βαλιώτης σε ανατροπή του Κάπελ στο 58'.

Καβάλα (Νίκος Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καλαγκάνης (57' Πλιάγκας), Τριποτσέρης, Μαραγκός, Ενσαλίβα, Ντιέ, Χλωρός (73' Οξύζογλου), Παγώνης, Ντόσης (15' λ.τ Γελαδάρης), Αναστασόπουλος, Μπρατσιάνι.

Δόξα Δράμας (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Δαύκος, Ταραλίδης, Καμινιώτης (46' Κάστσελαν), Ιντζόγλου, Ρούσεφ, Σοϊλέδης, Κοντέων, Κάπελ, Πουλάκος (90' Θάνος), Στεργιανός (73' Γκαρακλίδης), Ντος Σάντος.

Θυμηθείτε τη live εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 30 Δεκέμβριος 2012 18:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep