Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

«Ζημιάρης» και με 10 ο Φωκικός

Τις εντυπώσεις μοιράστηκαν (2-2) ο Ηρακλής και ο Φωκικός, που θα μπορούσαν να είχαν φύγει και οι δύο με τους τρεις βαθμούς  από το Καυτανζόγλειο.

Σε ένα πολύ όμορφο και δυνατό παιχνίδι, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν μόλις στο 4' να ανοίξουν το σκορ με προβολή του Στεφανίδη. Ωστόσο, η απάντηση του Φωκικού ήταν άμεση και στο 10' ο Τετέ με ένα πανέμορφο τέρμα έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στη συνέχεια η ένταση της αναμέτρησης ανέβηκε, με αποτέλεσμα την αποβολή του Ενγκουεμ με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εν ψυχρώ στον Κριβόκαπιτς.

Στη συνέχεια ο Ηρακλής έιχε τον έλεγχο και κάποιες ευκαιρίες, όμως με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι παίκτες του Φωκικού βρήκαν τον τρόπο να πετύχουν το δεύτερο τους τέρμα. Συγκεκριμένα, στο 54' ο Τετέ εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Παπαστεριανού και με όμορφο πλασέ έκανε το 1-2. Η απάντηση του Ηρακλή αυτή τη φορά ήταν άμεση, με τον Μπανγκουρά στο 61' με σουτ μέσα από την περιοχή να διαμορφώνει το τελικό 2-2, καθώς στα υπόλοιπα λεπτά που είχαν μείνει οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες, χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο τέρμα και να πάρουν τη νίκη.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής: Χουάντερσον, Λόπεθ, Μίχος, Βαγγελόπουλος (10' Παπαστεριανός- 56' Χιονίδης), Σαββίδης, Φερνάντεζ (76' Ισαάκ), Σουλίδης, Γεωργίου, Μπανγκουρά, Κριβόκαπιτς, Στεφανίδης.

Φωκικός: Γεωργίου, Χαλούλος, Κωστόπουλος, Παπαζούδης, Αργυρός (73' Λουκίνας), Λίτσος, Ενγκουέμ, Τετέ, Θωμόπουλος, Ευσταθίου (63' Σκαρίμπας), Γκομέζ (90' Αμπντουραχμανί).

Last modified onΚυριακή, 16 Δεκέμβριος 2012 17:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep