Επάνοδος Λεβαδειακού στο +12 (pics)

Οι Πράσινοι αποχαιρέτησαν τη Super League 2 με άνετη (4-0) νίκη σε βάρος της ΑΕΚ Β.

Την επάνοδο στη Super League γιόρτασε την Κυριακή (26/05) ο Λεβαδειακός. Η ομάδα της Βοιωτίας είχε εξασφαλίσει την 1η θέση στον Α' όμιλο από τις 20 Απριλίου και ένα μήνα μετά έδωσε το ματς - φιέστα κόντρα στην ΑΕΚ Β στο γήπεδό του. Οι πρωταθλητές του ομίλου δεν δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στην επικράτηση με 4-0 και να συνδυάσουν την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία με μία διαφορά 12 πόντων από τη 2η ΑΕΛ.

Ο Λεβαδειακός τερμάτισε έχοντας τη 2η καλύτερη επίθεση (53 γκολ) πίσω από τα Χανιά (58) και την καλύτερη άμυνα (14) σε όλο το πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ Β είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο ξεκίνημα του ματς με το δοκάρι του Τιεΐ (10') και το άστοχο πλασέ του Κάτσικα (15'), αλλά οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 24'. Από κάθετη του Μπελμόντ ο Συμελίδης γύρισε στον Γιαννιώτα και αυτός με δυνατό αριστερό σουτ έκανε το 1-0. Το 2-0 ήρθε με εκτέλεση φάουλ του Βήχου στο 54' και στο 60' ο Τσάπρας από ασίστ του Συμελίδη νίκησε τον Αγγελόπουλο με κεφαλιά.

Ο Νίκας, ο οποίος έκανε την τελευταία του εμφάνιση με τον Λεβαδειακό, δημιούργησε το 4ο γκολ στο 72'. Έβγαλε με το εξωτερικό σέντρα για τον Τσάπρα και αυτός με μονοκόμματο σουτ σημείωσε το 2ο προσωπικό του τέρμα.

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ Β 4-0
Σκόρερ: 24' σουτ Γιαννιώτας, 54' φάουλ Βήχος, 60' κεφ., 72' σουτ Τσάπρας
Δοκάρι: 10' Τιεΐ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Σωτηράκος, Βήχος, Λιάγκας, Τσάπρας, Μπελμόντ (58' Νίκας), Μεχία (76' Ντεντάκης), Κουιρουκίδης (58' Ρομό), Γιαννιώτας, Συμελίδης (67' Χάμοντ), Κωστή (67' Πολέτο).

ΑΕΚ Β (Νίκος Κούστας): Αγγελόπουλος, Κοσίδης, Γιεμπόα, Π. Γεωργέας (46' Γιαννούλης), Κανελλόπουλος (63' Σκόνδρας), Σαμπανάτζοβιτς, Χριστόπουλος, Πανεράς (63' Λέλεκας), Κάτσικας (82' Αλ. Πήλιος), Γκολφίνος (73' Α. Γεωργέας), Τιεΐ.

Διαιτητής: Βλάχος (Αν. Αττικής)
Βοηθοί: Κομισοπούλου (Χανίων), Σούζας (Αν. Αττικής)

Last modified onΚυριακή, 26 Μάιος 2024 19:20

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep