Χατ τρικ ο Σιμόνι, 3ος ο Μακεδονικός

Ιδανικά έκλεισαν τη σεζόν οι Πράσινοι και με χατ τρικ του Αλμπέρτο Σιμόνι επικράτησαν 3-1 της Νίκης Βόλου στην Ευκαρπία.

Στην 3η θέση του Α' ομίλου τερμάτισε ο Μακεδονικός. Οι Πράσινοι στην αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων επικράτησαν 3-1 της Νίκης Βόλου στην Ευκαρπία και έβαλαν τους καλύτερους τίτλους τέλους στη φετινή χρονιά, αν σκεφτεί κανείς ότι μπήκαν στον μαραθώνιο με ελλιπέστατη προετοιμασία. Η ομάδα της Μαγνησίας από την άλλη πλευρά αποχαιρέτησε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο με ήττα και πλασάρισμα στην 4η θέση.

Πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Αλμπέρτο Σιμόνι που έκανε χατ τρικ, έφτασε τα 15 τέρματα στον Α' όμιλο και ξέφυγε από τον δεύτερο Ρομό (11) του Λεβαδειακού. Ο επιθετικός του Μακεδονικού άνοιξε το σκορ με ψαλιδάκι στο 23' και στο 36' από ασίστ του Ζαφειράκη έκανε το 2-0. Η Νίκη Βόλου μείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με σουτ του Τοπαλίδη. Το 3-1 διαμόρφωσε ο 28χρονος φορ με σουτ στο 79'.

Η ομάδα της Μαγνησίας θα μπορούσε στις καθυστερήσεις να μειώσει, αλλά ο 20χρονος τερματοφύλακας, Κώστας Βλάχος στο ντεμπούτο του στις επαγγελματικές κατηγορίες απέκρουσε τη μπάλα στην εκτέλεση πέναλτι του Κυριακίδη. Η παράβαση δόθηκε για ανατροπή του Μπουλάτοβιτς από τον Στίκα.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 3-1
Σκόρερ: 23', 36', 79' σουτ Σιμόνι - 45'+2' σουτ Τοπαλίδης
Χαμ. πέν.: 90'+1' Κυριακίδης

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Στέλιος Μαλεζάς): Γουναρίδης (85' Βλάχος), Τσαμούρης, Χασάνογλου, Πέδρο Λούκας, Τσουκάνης, Τσιλιγγίρης (68' Ραμίρεζ), Παναγιωτούδης, Γρηγοριάδης (68' Μπουλάτοβιτς), Λεωνιδόπουλος (68' Μελετίδης), Ζαφειράκης, Σιμόνι.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Κραβαρίτης, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Ανδρέου (57' Γιαννίτσης), Στίκας, Κυριακίδης, Γαβριηλίδης, Λίταινας, Κρητικός, Πολίτης (57' Κάσσος), Πέττας (83' Μπαλλάς).

Διαιτητής: Κακουλίδης (Θράκης)
Βοηθοί: Βογιατζής (Καρδίτσας), Μίχος (Λάρισας)

Last modified onΠέμπτη, 23 Μάιος 2024 18:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep