Στη Γ' Εθνική η ΑΣΑ!

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ηττήθηκε 4-2 από τον ΠΑΟΚ Β και αποχαιρέτησε τη Super League 2 μετά από τρεις διαδοχικές παρουσίες.

Το γκολ του Καμπανιακού απέναντι στον ΠΟΤ Ηρακλή πριν τη συμπλήρωση ενός λεπτού «έκοψε» τα πόδια των ποδοσφαιριστών της Αναγέννησης Καρδίτσας. Η ΑΣΑ φιλοξένησε τον ΠΑΟΚ Β στην αυλαία των πλέι άουτ και ήθελε συνδυασμό αποτελεσμάτων για να μείνει στην κατηγορία. Ωστόσο, πέταξε λευκή πετσέτα, γνωρίζοντας την ήττα με 4-2. Και να νικούσε, βέβαια, θα επέστρεφε στη Γ' Εθνική, όμως δεν μπόρεσε να κάνει ούτε το χρέος της απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο ΠΑΟΚ Β προηγήθηκε στο 14' με 0-2 με γκολ των Γκούμα, Σμυρλή και στο 45' ο πρώτος έκανε το 0-3. Η μείωση του σκορ σε 2-3 με τέρματα των Στασινόπουλου (50'), Κονίγλιο (52') ήρθε στην ίδια χρονική στιγμή που ο ΠΟΤ Ηρακλής είχε ισοφαρίσει τον Καμπανιακό, αλλά η ΑΣΑ δέχτηκε και 4ο τέρμα στο 56' από τον Ρούμιαντσεβ που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Γκέκα. Οι αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του τελευταίου ήταν τόσες, ώστε ο Γιώργος Τυριακίδης υποχρεώθηκε να τον αντικαταστήσει!

Η Αναγέννηση Καρδίτσας αποχαιρετά τις επαγγελματικές κατηγορίες μετά από 3 χρόνια, αφού κατάφερε να απωλέσει το πλεονέκτημα με το οποίο ξεκίνησε τα πλέι άουτ. Έτσι, ο Κλάους Αθανασιάδης δεν μπόρεσε να χαρεί την παραμονή στο «αντίο» του από την ενεργό δράση.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΑΟΚ Β 2-4
Σκόρερ: 50' κεφ. Στασινόπουλος, 52' σουτ Κονίγλιο - 8', 45' σουτ Γκούμας, 14' σουτ Σμυρλής, 56' σουτ Ρούμιαντσεβ
Δοκάρι: 16' Βερνάρδος

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Γκέκας (70' Τσέλιος), Ντουμάνης (46' Στασινόπουλος), Γκόλιας, Σκόνδρας, Ανδρικόπουλος, Μπούζας, Σαλαμούρας (79' Κοκκίνης), Βερνάρδος, Κονίγλιο, Ξύδας (46' Κέρθι), Αθανασιάδης.

ΠΑΟΚ Β (Αλέξης Αλεξιάδης): Ναντέρ, Τασιούρας (70' Πασαχίδης), Δεληγιάννης (57' Σινανάι), Κωττάς, Γιαξής, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Ρουμίαντσεβ (59' Τσίκος), Σμυρλής, Γκούμας (59' Αδάμ), Πανίδης (70' Γκιτέρσος).

Διαιτητής: Μέγας (Πιερίας)
Βοηθοί: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Μηνούδης (Πιερίας)

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάιος 2024 23:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep