Παραμονή Καμπανιακού στο... λεπτό

Η ομάδα της Χαλάστρας νίκησε 2-1 τον ΠΟΤ Ηρακλή και έμεινε στη Super League 2.

Το πάνω χέρι στην υπόθεση - σωτηρία είχε ο Καμπανιακός στην αυλαία των πλέι άουτ του Α' ομίλου, αφού του αρκούσε η νίκη κόντρα στον αδιάφορο ΠΟΤ Ηρακλή για να εξασφαλίσει τη δεύτερη διαδοχική παρουσία του στην κατηγορία. Η ομάδα της Χαλάστρας, λοιπόν, φρόντισε να ανοίξει τον δρόμο από το 30ό δευτερόλεπτο (!)

Πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα ο Τότσκα με κοντινή κεφαλιά έκανε το 0-1 για τον τυπικά φιλοξενούμενο απέναντι στους Κυανόλευκους, οι οποίοι έδωσαν φανέλα βασικού για πρώτη φορά στους Τσιλιγγίρη, Ελευθεριάδη, Αντώνη και Μιχάλη Μπαλικτσή.

Οι Κυανόλευκοι στο 48' είχαν δοκάρι με τον Ισνάλδο και ο ίδιος στο 56' με μακρινό σουτ έφερε το ματς στα ίσα. Το γκολ αυτό, πάντως, δεν άγχωσε - προς ώρας τουλάχιστον - τον Καμπανιακό, αφού η Αναγέννηση Καρδίτσας έχανε στο ημίχρονο 0-3 από τον ΠΑΟΚ Β. Η μείωση σε 2-3 έδειξε να δίνει νέο ενδιαφέρον στη μάχη της σωτηρίας, αλλά το 2-4 λίγο αργότερα έφερε τους Κόκκινους αγκαλιά με την επίτευξη του στόχου.

Εν τέλει ο Καμπανιακός κατάφερε να διακόψει το αήττητο σερί του ΠΟΤ Ηρακλή στα πλέι άουτ με εκτέλεση πέναλτι του Γιουκούδη στο 86'. Δύο λεπτά νωρίτερα ο Τσιλιγγίρης είχε ανατρέψει τον Σαρβανίδη.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 1-2
Σκόρερ: 56' σουτ Ισνάλδο - 1' κεφ. Τότσκα, 86' πέν. Γιουκούδης
Δοκάρι: 48' Ισνάλδο

ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Λευτέρης Βελέντζας): Τσιλιγγίρης, Χειρίτραντας, Σιούτας (79' Σγουρής), Ελευθεριάδης (63' Λύγκας), Κωστόπουλος (63' Σταυρόπουλος), Τσαγκαλίδης, Ισνάλδο (63' Κουντουριώτης), Κωστίκας, Α. Μπαλικτσής (70' Πατράλης), Νεοφυτίδης, Μ. Μπαλικτσής.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Γιακουμής, Π. Καθάριος (76' Μυστακίδης), Λαγωνίδης, Μπούσης, Παπαστεριανός, Φροσύνης (65' Προσκυνητόπουλος), Γαρύφαλλος (76' Σαρβανίδης), Έππας, Ν. Καθάριος (46' Παπακωνσταντίνου), Τότσκα (65' Μάνιος), Γιουκούδης.

Διαιτητής: Δραγούσης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Τζιώτζιος (Θράκης), Ζήρδας (Δράμας)

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάιος 2024 17:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep