Μάγκας Φωκικός στο Βόλο!

  • Written by Βόλος: Μαρία Μοσχονά
  • Published in Ατζέντα
  • 0 comments

Ο Φωκικός συνεχίζει την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα και απέσπασε 0-0 στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου!

Ο Ολυμπιακός Βόλου μετέτρεψε το παιχνίδι σε επιθετικό μονόλογο, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε να διασπάσει την πολυπρόσωπη και καλά στημένη και «διαβασμένη» άμυνα του Φωκικού, ο οποίος κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο κυρίως για να κρατήσει το μηδέν και τα… κατάφερε.

Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 0-0, με τους γηπεδούχους να μένουν με το… παράπονο και να χάνουν δύο πολύτιμους βαθμούς στην έδρα τους. Ο Ολυμπιακός Βόλου προσπάθησε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα του Φωκικού, ο οποίος όποτε βρισκόταν σε θέση άμυνας έπαιζε με πέντε αμυντικούς (Θωμόπουλος, Κωστόπουλος, Λίτσος, Παπαζούδης, Εσόνο).

Στο πρώτο μέρος, είχε την υπεροχή και την κυκλοφορία της μπάλας, όπως και κάποιες ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα στο παιχνίδι. Οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν στο 23’ έπειτα από κάθετη πάσα του Ανιέτε στον Γενγκά, ο οποίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε, όμως μπλόκαρε ο Γεωργίου με διπλή προσπάθεια. Την ίδια κατάληξη είχε νωρίτερα και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ογιαρμπίντε στο 12’.

Από την άλλη, ο Φωκικός δεν απείλησε καθόλου την εστία του Γκίτκου στο πρώτο 45λεπτο. Στο δεύτερο μέρος, ο επιθετικός μονόλογος του Ολυμπιακού Βόλου συνεχίστηκε με εκφραστές τους Γενγκά (56’, 89’), Μπολάτι (65’, 70’), Πινδώνη (91’) και Μπακαγιόκο (93’). Απεναντίας, ο Φωκικός απείλησε στο 87' έπειτα από αντεπίθεση με τον Ευσταθίου, το σουτ του οποίου έδιωξε σε κόρνερ ο Γκίτκος.

Ο Σημαιάκης (Χαλκιδικής) «κιτρίνισε τους Μπολάτι, Παπαζούδη, Σκαρίμπα, Γόγολο, Γκόμες.

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Στουρνάρας, Παλαιολόγος, Γόγολος, Κατσιαρός, Μπολάτι, Πινδώνης, Παππάς (50' Μπακαγιόκο), Ογιαρμπίντε (82' Τσιάτσιος), Γενγκά, Ανιέτε (74' Γαλάνης).

Φωκικός (Κριστόφ Βαζέχα): Γεωργίου, Θωμόπουλος, Παπαζούδης (84' Ν' Γκουέμ), Κωστόπουλος, Εσόνο, Λίτσος, Τετέ, Σκαρίμπας (68' Μπουλούλης), Ευσταθίου, Ταμπάκης, Θέος (81' Γκόμες).

Θυμηθείτε τη LIVE εξέλιξη του αγώνα από το flnews.gr

Last modified onΚυριακή, 07 Οκτώβριος 2012 19:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep