Ξεκλείδωσε ο Κουτσοσπύρος

Ο Χρήστος Κουτσοσπύρος άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του Παναιτωλικού. Ο Χρήστος Κουτσοσπύρος άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του Παναιτωλικού.

Ο Παναιτωλικός χρειαζόταν το γκολ για να ηρεμήσει και να φτάσει στη νίκη με 3-0 κόντρα στον Βύζαντα Μεγάρων.

Η νευρικότητα του Παναιτωλικού πήρε τέλος με το γκολ του Χρήστου Κουτσοσπύρου που άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της ομάδας του Αγρινίου. Ο 31χρονος επιθετικός σημείωσε το πρώτο φετινό τέρμα της ομάδας του και έδιωξε από πάνω το βάρος της αστοχίας στα πρώτα δύο ματς του πρωταθλήματος και παράλληλα τον εκνευρισμό από τις κόντρες με τους οπαδούς. Οι φανατικοί της ομάδας έλειπαν από τις εξέδρες και έριχναν κροτίδες έξω από το γήπεδο, αλλά ο Παναιτωλικός έκανε την πρώτη του φετινή έκρηξη με το 3-0 κόντρα στον Βύζαντα.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Μπακάκης, Ιωάννου, Ακουάρο, Σφακιανάκης, Δάρλας (57' Γκόλιας), Κούσας, Πασάς, Φαβάλι, Κουτσοσπύρος, Γιάνεφ (57' Καμαρά)

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Πουρής, Μπιτσάκος, Γρομητσάρης, Κοκόλης, Βελέτης, Ταμπάκης, Σιώκος (65' Αρναρέλης), Ρεκλείτης, Μανδύλης, Ντιαλό (49' Κρητικός), Βλάχος Θ. (75' Ζούμας)

Last modified onΚυριακή, 07 Οκτώβριος 2012 21:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep