Έτοιμος για φιέστα

Ο Λεβαδειακός νίκησε 2-0 την ΑΕΚ Β, ξέφυγε 10 βαθμούς από την ΑΕΛ και θέλει να οριστικοποιήσει την άνοδο απέναντι στον Μακεδονικό.

Ένα βήμα απέμεινε στον Λεβαδειακό για να οριστικοποιήσει και μαθηματικά την επιστροφή στη Super League. Με δύο γκολ του Τσιριγώτη (31', 51') νίκησε 2-0 την ΑΕΚ Β στο Σεραφείδειο, ξέφυγε από την ΑΕΛ 10 βαθμούς και στόχος του είναι να γιορτάσει την επίτευξη του στόχου στο προσεχές παιχνίδι με τον Μακεδονικό.

Οι Βοιωτοί και η θεσσαλική ομάδα έχουν να δώσουν 4 ακόμα παιχνίδια, οπότε ο πρωτοπόρος εάν φέρει το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τους Βυσσινί την προσεχή αγωνιστική θα οριστικοποιήσει και μαθηματικά την άνοδο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΑΕΚ Β - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 0-2
Σκόρερ: 31' σουτ, 51' κεφ. Τσιριγώτης
Κόκκινη: 90'+1' Μαχαίρας - 90'+1' Μεχία, 90'+1' Τσελεπίδης
Δοκάρι: 56' Γιεμπόα

ΑΕΚ Β (Νίκος Κούστας): Θεοχάρης, Ραντόνια, Χρυσόπουλος, Γεμπόα, Κανελλόπουλος (62' Κάτσικας) Λαμαράνα,  Σαμπανάτζοβιτς (62' Γκολφίνος) Ρουκουνάκης (78' Πανεράς) Ζίνι, Μαχαίρας, Χριστόπουλος (71' Τιεΐ).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Πίρινεν, Βήχος (64' Κωστή) Τσελεπίδης, Τσάπρας, Μπελμόντ (78' Χάμοντ) Μεχία, Συμελίδης (64' Νταγκό) Νίκας, Γιαννιώτας (86' Πολέτο) Τσιριγώτης (78' Ρομό).

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Γρεβενών)
Βοηθοί: Στεφανής (Καρδίτσας), Τζιουβάρας (Κοζάνης)

Last modified onΠαρασκευή, 19 Απρίλιος 2024 20:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep