Επεισοδιακή νίκη παραμονής

Ο Διαγόρας Ρόδου επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Β και αγκάλιασε την παραμονή στη Super League 2.

Άλμα σωτηρίας έκανε ο Διαγόρας Ρόδου την Πέμπτη (11/04). Στο εξ αναβολής παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό Β επικράτησε 1-0 στο γήπεδό του και εκτοξεύτηκε στο +7 από τη ζώνη υποβιβασμού! Οι Κυανέρυθροι βρήκαν δίχτυα με τον Λούκιτς στο 89' και υποχρέωσαν τους Πειραιώτες στην 3η διαδοχική ήττα τους!

Ο Ολυμπιακός Β είχε δοκάρι με τον Χ. Κωστούλα στο 54' και στο 80' βρήκε δίχτυα από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Κουτσίδη. Ωστόσο, το γκολ αυτό ακυρώθηκε, γιατί ακούστηκε σφύριγμα κατά την εκτέλεση. Ο διαιτητής, πάντως, αρχικά έδειξε σέντρα και όταν συμβουλεύτηκε τον βοηθό, το ακύρωσε εν μέσω πολλών παραπόνων. Το 1-0 διαμόρφωσε ο Λούκιτς στο 89' και ακολούθησαν νέες διαμαρτυρίες των Πειραιωτών. Οι τελευταίοι διατηρήθηκαν στο -2 από τη ζώνη σωτηρίας.

Να σημειωθεί ότι η πλατφόρμα που μεταδίδει με τη διαδικασία pay per view τα ματς, αντιμετώπισε ξανά πάρα πολλά προβλήματα. Το πρώτο 45λεπτο είναι ζήτημα αν καλύφθηκε για... 5 λεπτά, ενώ και στην επανάληψη υπήρχαν διαρκείς διακοπές.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β 1-0
Σκόρερ: 89' σουτ Λούκιτς
Δοκάρι: 54' Χ. Κωστούλας

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Ράτκο Ντόστανιτς): Λαδάς, Αρίας, Νικόλης (84' Μανωλάκης), Δημητρίου, Δημόπουλος (84' Σταματούλλας), Παπατόλιος, Μουντές (60' Μασούρας), Τσιαντούλας, Βολάκης (60' Αντεσίνα), Λεσάι (67' Λούκιτς), Μανιάς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β (Αριέλ Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Μπα (70' Βλαχομήτρος), Σγουρός (74' Σαπουντζής), Τσέλιος (74' Πινακάς), Αποστολόπουλος, Κουτσίδης, Κεραμίδας, Μαρίνος (70' Κατσουλίδης), Χ. Κωστούλας, Μουζακίτης, Αργυρίου.

Διαιτητής: Μαχαίρας (Αθήνας)
Βοηθοί: Μητροφάνης, Σταυρόγλου (Αθήνας)

Last modified onΠέμπτη, 11 Απρίλιος 2024 19:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep