Στο +3 η Athens Kallithea

Η πρωτοπόρος των πλέι οφ έμεινε στο 1-1 με τον Ιωνικό στη 2η στροφή των πλέι οφ.

Στους 3 βαθμούς μειώθηκε η διαφορά μεταξύ Athens Kallithea και Χανίων μετά τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ. Η αθηναϊκή ομάδα δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της απέναντι στον Ιωνικό με τον οποίο έμεινε στο 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 30' με εκτέλεση πέναλτι του Γιακουμάκη. Η παράβαση δόθηκε για χέρι του Μαρότα. Η πίεση που άσκησε η ομάδα της Καλλιθέας έφερε εν τέλει αποτέλεσμα στο 48'. Από ενέργεια του Μασιέλ ο Λουκίνας με σουτ διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Την προσεχή αγωνιστική η Athens Kallithea δοκιμάζεται στα Περιβόλια απέναντι στα Χανιά και αν οι Κρητικοί επικρατήσουν θα πιάσουν τον αντίπαλό τους στην 1η θέση.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ATHENS KALLITHEA - ΙΩΝΙΚΟΣ 1-1
Σκόρερ: 48' σουτ Λουκίνας - 30' πέν. Γιακουμάκης

ATHENS KALLITHEA (Αλέκος Βοσνιάδης): Κότσαρης, Μαρότα (46' Ρομαό), Τσιβελεκίδης, Καινούργιος, Μανθάτης (46' Κυνηγόπουλος), Σίλβα (85' Τσιντώνης), Ματίγια, Μασιέλ, Μουτίνιο (80' Περέιρα), Λουκίνας, Βασιλόγιαννης (70' Μουστακόπουλος).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκέλιος, Τασουλής, Οικονομίδης (74' Σερπέζης), Λινάρδος (51' Ντάουντα), Γιακουμάκης (87' Δρίτσας), Γκοράνοφ, Γκίνης, Σόουζα, Γκαρντάβσκι, Ζάχαβι, Ροντρίγκεζ.

Διαιτητής: Χ. Βεργέτης (Αρκαδίας)
Βοηθοί: Στάικος (Λάρισας), Κούλα (Ξάνθης)

Last modified onΚυριακή, 31 Μάρτιος 2024 19:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep